Un bărbat ar trebui sa se epileze pe spate si burtă in afara de ce ai zis tu. Si nu, in general femeilor nu le plac bărbatii parosi.
Părerea mea este că nu toate femeile se gândesc la fel, unele se simt atrase de bărbați păroși, altele nu.
Și dacă are pe mâini și picioare? La un ștrand sau plaja o sa arate ca dracu
Parul de pe spate e greu să îl iei de unul singur, doar la un salon se poate.
Eu sunt mai creol și nu îmi stă bine cu par dar dacă îl dau jos apar vorbe părinții mei nu erau păroși nu înțeleg de ce sunt eu așa paros
Eu pe spate nu am par, sunt putin paros asa fin.
Ce vorbe apar daca il dai jos? Si daca apar vb nu ma intereseaza la o adica, eu asa ma simt bine, si aia e.
Mie mai ramanea pe cearsaf vara par de la picioare chiar daca aveam putin, asa ca de aia il dadeam jos.
Eu ma epilez pe picioare, la subrat si penis, pe picioare am zis de ce, la subrat si penis o fac mai toti.
Dar ce înseamnă când îți crește par pe spate? De la testosteron mărit este? Cum îl pot lua eu singur?
S-ar putea sa creasca de la testo marit, nu poti sa-l iei singur, trebuie cineva.
Sau sa pui masina pe ceva si sa ta faci atent, pe un bat ceva si sa poti lucra pe tot spatele cumva.
Aoooleu...si tu ai testo cu cisterna doamne.
Eu doar eram asa fin cu par ca fetele, pe tot corpul. Si nici nu m-as fi placut pe mine cu parul ala.
Mai rad si pe piept ca acolo am putin de tot mai mult, dar nu cine stie ce.
Părinții mei nu erau păroși poate o fi de la tratamente ce le luam când eram copil. Nu mai țin minte oricum cum se numeau,sau poate semăn pe altcineva,că părinții mei nu erau înalți eu sunt mult mai înalt decât ei,și sunt singurul din familie,din istoria familiei cu depresie,dar asta am aflat de ce.
Da am înțeles că dacă îl iau cu ceara des creste mai rar și subțire, că în epilarea definitiva nu cred, nu e definitiva așa cum se spune, poate aia cu electroliza e definitiva dar nu am eu atâția bani sa fac atâtea ședințe, aia se face pe zona restrânse nu mari.
Nu conteaza ca ei nu erau parosi, poate ai avut bunici, strabunici etc cu asta.
Plus ca si parintii puteau avea gene recesive deci nu se manifestau, si la tine erau dominante, asa ca la tine s-au activat, asta si la par si la depresie.
Nu stiu daca chiar exista metoda de epilare definitiva, pentru asta ar trebui dustrusa radacina, asa cum e la aia de chelesc, si nu mai creste apoi.
Este aia când te freci și porți pantaloni de cearceaf aia mai in gluma mai serios chiar e definitiva, am văzut pe picioare că sunt unele porțiuni in care nu mi-a mai crescut par deloc, deci asta e singura epilare definitiva din lume, restul sunt fabulații, dar trebuie sa ai noroc când dormi sa ramai fără păr chiar acolo unde îți dorești să nu mai ai par
E definitiva daca se intampla ce se intampla la cei ce chelesc, alta cale nu e, radacina sa fie distrusa.
Ba da, când dormi cu pantalonii pe tine și în somn te freci de cearceaful patului, nu mai creste never par în zonele respective rămâne gol la multi se întâmplă asta in timp ce dorm, de fapt eu nu am dormit cu pantalonii și s-a întâmplat. acest lucru, la fel i s-a întâmplat.și tatălui vitreg
Nu stiu daca e de acolo, o sa ma interesez sa vedem. Ptr ca nu are nici o logica ce zici tu sau ce crezi ca s-a intamplat, frecandu-te de pat rupi firele de par existente, si daca se tot freaca nu mai creste aparent, dar creste si nu lasa sa mai creasca, insa tot creste daca nu te frecai, pentru ca radacina nu e afectata, gandeste si tu putin logic.
E ca si cum zici ca ai vazut TV care merge fara sa-l bagi in priza, n-are cum, daca cunosti mecanismu, nu are cum, ai vazut ca merge asa, dar avea alta sursa de curent si nu stii.
Nu mai creste ești greu de cap Man ce dracu, ți am zis doar că sunt zone unde nu au mai crescut deloc par de ani de zile, și la taicămeu s-a întâmplat.la fel, asta s-a întâmplat. asta îți spun nu am de ce sa te mint Gigi contra parcă ai fi ai ideile tale fixe dar nu gândești că poți să te înșeli de multe ori, realitatea bate logica, multi au pățit așa și nu le-a mai crescut niciodată par acolo
Trebe sa aiba o logica, nu merge asa.
Nu am zis ca nu e asa cum zici, insa cine stie, si atunci de ce nu mai creste parul la cheliosi? Ca doar un motiv exista, NU exista altul.
Si asa cum e la cap, e peste tot ca acelasi principiu este.
Se stie de ce nu mai creste parul pe cap la unii, si din acelasi motiv nu mai creste pe picioare sau unde o creste, la cine zici tu.
La cap, se blocheaza alimentarea cu sange a radacinii parului, deci inclusiv oxigenarea, si asta trebuie sa se intample in orice zona a corpului. Nu ai cum sa blochezi cresterea daca radacina e alimentata cu sangele care aduce si ala oxigenul.
Ce naiba, nu suntem veniti de pe luna, se cunosc astea in lumea medicala.
Si prietenul meu chiar a fost azi la mine, si daca te uiti la picioare are zone cu, cam chiar deloc par. Dar nu ca s-a frecat de pat, si restul are par de nu se poate. In zonele alea radacina nu e in ordine, e "chelie" pe picior de fapt.
Tu daca nu stii cum merge, zici asa ca e magie.
Si daca e cum zici tu, inseamna ca prin frecarea de pat, se distruge radacina parului, si atunci da, are logica.
Dar nu vad cum s-ar distruge doar ca te freci de pat.
Întreabă un dermatolog asta nu am chef Man de dat explicații, nu e domeniul meu eu îți spun ce mi s-a întâmplat.mie tatălui vitreg și încă mai cunosc multe persoane, tu oricum ești greu de cap și fixist că om și logic daca ți se explică tot pe a ta o tii
Pai tu nu stii sa explici, o tin pe a mea ca stiu despre ce e vb, tu sustii ceva dar nu stii sa explici ce si cum, oricum s-ar putea sa gresesc si eu, nu stiu, insa nu cred.
Mai ar fi posib sa faca o eczema ceva, insa nu cred ca ei au facut asa.
Trebuie sa imi explici sa vad daca-s greu de cap sau nu, nu merge asa "am vazut ca...", fara sa stii ce si cum, ca nu stii daca din cauza aia este, nu zic ca nu s-a intamplat asa, dar nu neaparat de la frecarea de pat, contrazice-ma inteligent daca poti, eu zic ca nu are logica, tu ar trebui sa imi explici de ce are, analizez ce zici si vedem.
Asa se face.
Te-am contrazis inteligent la multe chestii nu doar eu,mulți alții și tot pe a ta ai ținuțo,toți știu că ești Man fixist și încăpățânat.
Nu e nici o problema cu pielea,prin frecare repetată se poate întâmpla, de ce nu mai creste nu știu că nu sunt dermatolog, dar multi au pățit așa, mai ales care dormeau cu pantalonii pe ei, eu îți spun sigur 100% că părul nu mai creste in locul ăla deloc și nu e nici o problema medicala că mulți pățesc așa ceva.
Parerea mea e ca Pe Tine te deranjeaza pilozitatea.
Depilare definitiva cu laser, simplu, usor, efectiv
Nu este chiar definitiva!
Cu ceara e cea mai buna soluție și costul e și mai moderat
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: