anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se poate spune despre un bărbat mai paros?
Pe voi fetelor/doamnelor va atrag bărbații păroși sau ii preferați pe cei cu o pilozitate mai mica? Sau pe cei care nu sunt deloc păroși?
Un bărbat în ce zone ar trebui sa se epileze daca e mai paros înafara de subraț și în zona penisului?
V-ar displace daca ar avea par pe spate? happy
Răspundeți cat se poate de sincer va rog.

39 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ti-am zis de ce nu mai creste, nu doar ca nu mai creste cum zici tu, si cum se poate face sa nu mai creasca inclusiv prin frecarea de pat.
Nu trebuie sa fi dermatolog ca sa stii, doar sa citesti putin pe unde trebuie, si daca citeai si te documentai, aflai ca doar prin mecanismul ala nu mai creste.
Daca...prin frecare se distruge radacina, e foarte logic ce se intampla.
Oricum nu am zis ca 100 % e ca mine, dar in mare parte da, o sa ma interesez si eu, chiar sunt curios.

Am mai zis, exista posibilitatea (si nu ai realizat), ca daca freci mereu, sa nu mai apuca sa creasca, ca, cum a crescut putin se da jos, dar real el creste daca l-ai lasa.
Asta da, si iti da impresia ca nu mai creste.
Dar daca nu s-ar mai freca o luna, creste iar, pentru ca radacina nu e distrusa, si nu poate fi distrusa prin frecare doar.
Dehidrotestosteronul distruge radacina parului de pe cap, si de aia ala nu mai creste si fara frecare. Dar nu o face si pe corp si picioare, ciudat, dar asta e.
De aia femeile nu prea chelesc.

Nu cunosti treaba, e ok, dar cunosti daca inveti! Mie cand imi explica cineva, ziceam sarumana ca mai invatam ceva, nu ma suparam, dupa aia il verificam sa vad daca chiar zice bine, desi logica dadea ca da.

Cu fixismul ma refer doar la chestiile verificabile doar, si pare fixeala ca ala e adevaru, la restul niciodata n-am sustinut daca nu stiam sigur, am zis "e doar o parere, sau nu stiu daca chiar e asa". Deci oricum o dai nu e ca tine. Ca nu iti convine tie, asta e alta. Nu toti, doar aia putin mai redusi gandesc asa, ca nu stau sa analizeze sa verifice sa vada "ba, prostu ala zice bine sau nu?". Ca cine a avut cap, a verificat si s-a convins, la relatii.

Nu le convine ce zic, aici e problema, ca ii lovesc f puternic in domeniu relatii si nu suporta adevarul, aia e, aia mai asa, isi dau seama ca asa e, si altii isi dau seama, dar neaga ca sa se minta ei insisi. Daca nu e atractiv, sigur ca acela neaga si se supara (ii e greu sa accepte ca arata neatractiv si de aia..., si coincide cu ce zic eu).

Realitatea e fixista! O tine pe a ei de mii de ani la relatii, asa ca eu sustin realitatea fixista, deci is fixist, ca nu poti fi altfel pana ce realitatea nu se schimba, frumuseii rules! Asta e, oricat doare, e adevaru.

Si da domne, arat neatractiv, nu ma plac femeile, accept, prostu ala zice bine, se verifice, stie toata lumea! Zic asa ca orice om ar fi, nu ma oftic ca-mi spune omu adevaru.
Ca se vede ca ala o freaca in timp ce altii le invarte pe degete ca arata bine chiar daca e prost la caracter si prost la minte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Nu mai creste deloc în acele locuri si daca nu se produce frecarea, e permanent, nu a mai crescut niciodată parul acolo și nici nu mai creste
In fine las-o așa hai sa încheiem subiectul

O sa ma interesez si eu sa aflu ce si cum, ca vreau sa inteleg de ce e cum zici.
In general imi place sa stiu lumea in care traiesc, nu sa iau chestia ca atare fara sa o inteleg.

anonim_4396

Da pana mea știe ce se întâmplă când dormim și ne frecam picioarele de cearceaf doar in acea noaptea de n ori, asta cu anii s-a întâmplat.nu așa peste noapte,am văzut la multi așa,și la taicămeu vitreg,și în porțiunile alea nu ii mai creștea deloc par.
Unu de ex se tot tăia pe mâini nu știu ce boala are și nu ia mai crescut par dar asta e deja alta poveste,peste cicatricile alea nu ia mai crescut par
Eu nu am eczema sau altceva că eu mereu merg la medic când știu simt că am o problema, mai ales că eu știu de multe ori ce am înainte de a ajunge la medic, adică înainte citeam mult despre medicina, acum nu prea mai mă interesează, despre psihologie mai citesc dar puțin

Da, uite alte pareri, am intrebat si pe cineva care chiar a patit asta, am zis acolo ca cineva a zis ca, ce ai zis tu:

https://ibb.co/kSMQwLC
https://ibb.co/sySMg2f
https://ibb.co/X5xjG4h

Ai 3 raspunsuri. Si cam exact ce am zis eu zice cel ce a scris textul mai lung, adica ca dupa ce nu se mai freaca, creste iar.

Aia cu cicatricile ai dreptate, e altceva, acolo se distruge radacina.
Dar o sa da intreb si un medic cand am ocazia asa de curiozitate.

anonim_4396

Aia nu sunt medici și chiar nu o mai crescut par acolo laughing nu mă interesează pe mine decât părerea unor specialiști
Nu știu dacă e doar de la frecare, dar o problema medicala nu e gen alopecia universala se poate de la blugi de la astea nu neapărat când dormi, am și zis că în ani de zile s-a întâmplat. efectul asta nu așa peste noapte gata îți freci picioarele în somn când nu ști și tu de ia parul, cert este că nu mai creste par

Da, am zis ca o sa intreb si un medic sa vedem care e mecanismul de fapt, ca e interesant.
O fi de la altceva, cine stie, poate nici nu are leg cu frecatul.

anonim_4396

Sincer nici nu mă interesează, tot ce mă interesează e sa scap cat de cat de depresie dar văd că nu pot

Aia clar, ca la tine depresia conteaza, aia cu parul e irelevant pentru tine, ziceam doar asa ca si curiozitate, ca eu mai citesc una si alta de medicina asa pentru ca sa mai stiu ceva chiar daca nu imi trebuie, ca nu stii cand ai nevoie.

Asa e, ca fara sa scapi de depresie nu ai viata, noroc ca ai perioade bune si te folosesti de alea, mai traiesti sa zic un 50 %, daca ai sa zicem 3 zile proaste, 3 zile bune.
E grea mane, stiu cum e depresia, e groaznica.