Adevarul e ca fiecare fata se comporta altfel cand place un baiat. Lasand deoparte exceptia cand se preface pur si simplu ca nu te place si te ignora dar de fapt e topita dupa tine.Asta e cazul fetelor timide carora li rusine sa-si arate sentimentele si placerea fata de un baiat.
Insa in general fetele trimit niste semnale cand te plac. Cand te plac vor sa te atraga catre ele. Uneori au niste gesturi (de care nici macar ele nu sunt constiente). De exemplu se joaca cu parul, devin agitate, zambesc intr-una, sunt mai galagioase cand esti tu prin preajma (asta numa ca sa-ti atraga atentia). De obicei fetele se pricep mai bine la flirt decat baietii. Deci daca flirteaza cu tine atunci sigur te place. Dar ai grija! faptul ca te place nu inseamna neaparat ca e indragostita. Ii cam greu de detectat cand te place si cand nu. Insa consider ca atunci cand nu te place iti va da de inteles in mod clar. Eu zic ca atunci te place cand incearca sa se apropie de tine, cand iti vorbeste, cand glumeste cu tine, cand te tachineaza sau pur si simplu cand te abordeaza. Sper ca te-am ajutat Succes!
Pai cam e vizibil daca ar fi sa te placa! Un zambet,o privire, o atingere, e bucuroasa cind va vedeti, etc, daca tu crezi ca de place de ce nu faci tu primul pas sa ii spui ca o placi tu pe ea si asa iti va spune si ea ca te place sau nu! Fetele de obicei asteapta ca baieti sa faca primul pas!
Da,mi-am mai dat asa seama odata si cand i-am spus ce simt mi-a zis ca nu o merit !
Vezi daca i se dilata pupilele, iti zambeste cand te uiti la ea.
Depinde daca va cunoasteti si de cand va cunoasteti.
Se uita ff Dragut la tine mereu...Iti zambeste, Incearca sa stea langa tine de obicei, Vorbeste foarte mult cu tine, dar uneori unele fete pot fii timide si nu iti vorbesc, Incearca sa isi petreaca timpul cu tine, Vorbeste in soapta cu prietenele ei si se uita la tine( asta insemnand ca vb despre tine ceva, poate zambi ca sa iti dai seama ca iti vb de bine) Si multe altele:* Fundaa plizz!
Noi mai spunem nu ne meriti sau pleaca. lasa-ma dar nu vrem asta dar orgoliul e prea mare
Se uita la tine cu niste ochii indragostiti ( o sa iti dai tu seama ), dupa daca e timida trebuie tu sa te duci la ea. Daca nu e o sa vina la tine si o te intrebe daca mergi la o intalnire sau suc sau nu stiu . Oricum o sa vezi cum e. Si sa nu ai emotii.
~DaPro
Priviri ochii in ochi si sentimente ciudate fata de tine! S-au cand te vede se uita direct la tine! Sper ca te-am ajutat!
Mă poate ajuta cineva și pe mine? Daca o fata îți dă o palmă din joacă și când mă duc acasă zice te rog hai cu mine