| Pupacel a întrebat:

Ce semne da un baiat unei fete ca ii e rusine cu ea in public?

Răspuns Câştigător
| Giulia97Anna a răspuns:

Presupun a baiatul si fata au o relatie, nu? Te rog sa ma scuzi daca gresesc.Ei bine, daca sunt intr-o relatie, baiatul nu o va tine de mana.Asa am patit eu.Adica cand treceau niste lume baiatul care ma tinea de mana mi-a dat drumul imediat, si dupa ce au trecut respectivii, el s-a uitat bine in spate si abia dupa mi-a luat iar mana.Ce dobitoc...credea ca eu nu-mi dau seama de asta laughing cam prost a fost baiatul ala big grin Si ar mai fi o chestie. Daca cineva il intreaba daca cei doi sunt intr-o relatie, baiatul reproseaza imediat un NU.Alte semne, ar fi sa nu vorbeasca cu ea, sa nu fie afectuos.Cam atat stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor.

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Evita sa iasa cu ea, sa o prezinte cunostintelor si se distanteaza de ea cand sunt in public.

| KMaddieK a răspuns:

Nu o tine de mana in public, nu o saruta si pastreaza un pic distanta, evita sa iasa cu ea si pretenii lui sau sa o prezinte.

| SkyPilot a răspuns:

Va face tot ce poate sa nu iasa cu ea in colectivitate, nu o va invita cand merge cu prietenii lui, se poarta mult mai distant in public decat in intimitate (nu o imbratiseaza, nu o pupa, nu o tine de mana, sta pe jumatate intors cu spatele la ea, vorbeste cu ceilalti si o ignora, ii raspunde distant).
Si poate lucrul cel mai clar, ii propune sa tina relatia lor secreta daca este posibil.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Cred ca o fata si-ar da seama cand partenerului ii e rusine cu ea. Nu prea ai cum sa ascunzi asta. Evita sa, mearga in locuri publice sau populate, nu este foarte apropiat de fata respectiva, nu o prezinta prietenilor, e agitat si se grabeste mai mereu.

Răspuns utilizator avertizat
| TanteMarianne a răspuns:

Nu te invita in oras. Vorbesti cu el in pauza de masa sau seara tarziu pe Facebook. Sa te invite la o cafea, pace. Nu pune asta pe seama faptului ca este prea rusinos sau poate. nehotarat si are nevoie de un imbold. Nu ai nicio scuza sa il inviti tu in oras. Nu o face? Atunci nu te place suficient. O relatie fortata nu are prea multe sanse de reusita iar postura de ‘atarnatoare’ este mult sub demnitatea ta de femeie puternica. Daca totusi il suni si el inventeaza o scuza, nu o lua ca atare ci ca pe felul lui politicos de a-ti spune, fara sa te raneasca, ca nu esti genul lui. Si mai bine lasa-o balta.
Nu te suna. Sau nu o face atat de des pe cat ai vrea tu sa o faca. Invoca de fiecare data cat este de ocupat sau cum regreta ca nu te-a sunat mai des. Nu lasa scuzele sa te prosteasca. Orice barbat, fie el medic chirurg de garda, isi va gasi timp (2 minute) intre operatii sa te sune. Atunci cand vrea, poate. Daca nu o face inseamna ca nu te regasesti prea des in gandurile lui si evident, nu te place suficient.
Nu faci parte din viata lui sociala pe internet. Nici macar nu te-a adaugat in lista lui de prieteni pe Facebook, sau daca a facut-o si tu te grabesti sa ii dai tag intr-o postare, imediat o sterge. Nu urca poze cu tine, dar ce vorbesc? Voi nici nu aveti poze impreuna! Fii atenta ca nu isi va schimba statutul "single" prea curand.
Este distras cand este cu tine. Esti singura care intretine conversatia. El se uita la ceas, isi verifica telefonul sau butoneaza telecomanda. Evita contactul vizual direct iar cand iesiti in oras, este mai interesat de a verifica amenajarea interioara, fusta scurta a chelneritei sau tipele galagioase din colt. Nu prezinti prea mare interes. Crezi ca te place suficient?
Nu esti o prioritate. Poate te place, dar nu prea mult. Si nu in forma pe care tu ti-o doresti. La ce bun ca poposeste la tine in pat dupa un weekend la pescuit cu baietii? Sau te tine in stand-by toata sambata, amanandu-te de pe o ora pe alta, ca plan de rezerva in caz ca se sparge gasca la gratarul la care tu nu ai fost invitata. Te poti multumi cu atat?
Nu te lasa sa patrunzi in universul lui. Nu-i cunosti prietenii, colegii, parinti. Iti aminteste ca ti-ai uitat agrafele de par la el si ti le returneaza la urmatoarea intrevedere. Nu iti cere sa impartasiti hobbiurile si interesele lui. Nu te place suficient cand nu te vede parte din viata lui.
Planurile lui nu te includ. Iti spune ca are o petrecere la firma dar nu te ia cu el. Trebuie sa onoreze un cocktail insa tu nu esti pe lista de invitati +1. Isi ia bilete timpurii la mare insa nu te intreaba daca ti-ar face placere sa-l insotesti. Cand un barbat te place vrea sa te prezinte lumii intregi.
E rezervat in public. Doar de a scapa de gura ta te scoate la un film sau la o cafea. Insa este atent sa pastreze distanta. Nu te imbratiseaza, nu te tine de mana si nici nu te saruta. De aici poti trage doua concluzii: ori ii este rusine sa fie vazut cu tine in public, si daca totusi un tip din anturajul lui se intampla sa treaca pe langa voi, te va prezenta drept colega lui de birou. Ori are o iubita oficiala / acasa. Chiar daca te place, tipul angajat intr-o alta relatie nu este pentru tine pentru ca poti atat de mult.
Nu-ti accepta opiniile. Nu tine cont de parerea ta ba chiar face contra. Nu-ti apreciaza alegerile, ba chiar le critica. Valorile tale sunt nefondate iar opiniile tale eronate. Chiar daca te place in felul lui, poti trai cu o asemenea persoana?
Nu se apropie intim de tine. Sunteti cei mai buni prieteni. In rest, nicio atingere, niciun semn ca ar vrea sa faca dragoste cu tine. Eu inteleg ca te respecta, dar sa evite contactul intim pentru prea mult timp tradeaza faptul ca nu te priveste sexual. Te poate considera frumoasa, isteata, integra dar nu te vede ca pe o femeie.
Nu te alinta dupa sex. Nu stie cum sa fuga la dus mai repede, ia telecomanda si butoneaza televizorul sau fuge sa isi pregateasca un sandvis, doar doar in timpul asta tu vei disparea ca prin minune. Nu trebuie sa te placa pentru a face sex cu tine!
Isi doreste o relatie fara obligatii. Care sa ii permita lui sa faca sex si cu alte femei. Nu ar trebui sa il judeci. Cand vrea sa isi pastreze optiunile deschise inseamna ca nu esti suficienta pentru el. Sau poate ca nu este inca pregatit pentru o relatie monogama, cel putin nu cu tine. Balta are pesti, chiar si pesti monogami pentru care tu poti fi indeajuns. Daca te vrea doar dupa ce a baut o sticla de whisky in club pentru ca nu are cu cine pleca acasa, asta inseamna ca nu te place prea mult.
Nu vrea sa-ti cunoasca apropiatii. Nu este interesat sub nicio forma de anturajul tau. Prea putin ii pasa ca Simona te-a ajutat la cumparaturi sau ca impreuna cu Marius ai renovat apartamentul. Nu da semne ca ar vrea sa-ti cunoasca radacinile pentru ca nu ii pasa din cine te tragi. Nici macar nu e interesat sa-l vada pe micutul Cookie de care amintesti de 5 ori pe zi.
Dispare fara urme. Tocmai cand tu credeai ca se infiripa ceva, omul pur si simplu dispare, se face nevazut in aer. Nu meriti nici macar sa iti dea o explicatie. In loc sa incerci sa ii justifici comportamentul (E atat de ocupat, saracul! Poate are o urgenta in familie si a plecat la Cluj) incearca sa accepti statutul tau in viata lui: trecatoare! Si nu ii da sansa sa dispara fara urme din nou cand evident nu te place suficient.
Se comporta ca un nesimtit. Si tu inca incerci sa-i descoperi latura aia inocenta ca doar el e minunat in interior, insa si-a ridicat ziduri de protectie. Nu exista scuze pentru comportamentul lui egoist si grosolan. Si mai rau… daca te injura sau te loveste, fuuugi!
si cam atat

| Giulia97Anna a răspuns:

Mersii pentru fundita :3

| Pupacel explică:

Cu placere :*. O meriti happy

| alesarumarianiftode9 a răspuns:

Opreștete.