E un sentiment frumos, e ceva firesc si normal. Oricine, la un moment dat o sa treaca prin acesta "problema", uneori avand un final fericit, alteori mai putin fericit!
Dragostea este cel mai frumos si mai profund sentiment care poate exista in aceasta lume. Dragostea inseamna totul.Sa iubesti si sa fi iubit la randul tau este cel mai frumos lucru care ni se poate intampla. Dragostea este cea care ne schimba pe toti. Dragostea este care ne face sa fim fericiti,sa avem putere sa depasim orice obstacol,ne face sa ne simtim in al noulea cer,ne face sa credem in orice si ne face sa ne simtim impliniti din toate punctele de vedere.
Uneori insa, ne mai putem alege si cu suferinta si cu rani care vor durea de pe urma ei, insa cum spune si vorba aceea"nu dragostea ne raneste, ne ranesc persoanele care nu stiu sa iubeasca".
Dragostea ne da puterea sa credem ca orice este posibil si care ne face sa zambim din suflet, ea este totul pentru noi
Hmm. Se zice că în viață iubești o singură dată o singură persoană. Acum nu știu, din ce am auzit cică e mișto. În altă ordine de idei, majoritatea cică au descoperit dragostea pe la 13-14 ani. Scuză-mă, acei copii sunt bolnavi. Nu ai cum să iubești la vârsta aia. Ce simt ei acolo, e mai mult nebunie în capul lor, se poate numi obsesie. Sau poate e doar o senzație de atașare, cine știe poate chiar o simplă atracție. În nici un caz dragoste. Hai că m-am întins la vorbă și după plătește tata că am depășit limita de trăncănit plus că atâta critică nu îmi face bine.
Sănătate și succes în dragoste sau cum vrei tu să-i spui.
Drogstea este cel mai frumos sentiment pe care il poate simti o persoana, insa din pacate acesta nu poate fi explicat in cuvinte.
A...dragostea:
-norisori pufosi;
-cu capul mai sus de acei norisori(nu vezi pe unde mergi, nu-i auzi pe cei din jur);
-fluturasi in stomac;
-starea de neliniste cand o s-o revad;
-agitatie placuta;
-ma gandesc tot timpul la ea;
-ii duc dorul ca nebunul;
-cat mai e pana maine;
-sigur imi impartaseste sentimentul?
-si lista e lunga.
pe scurt: zapaceala, fluturasi, dor nebun, incertitudine, gelozie, posesivitate, dorinta de a-ti alaturi mereu. zi buna.
E un sentiment in care vei trai si suferinta, fericire, tristete, furie, gelozie si multe altele. Cand esti indragostit faci totul pentru a o cuceri. Incerci sa devii perfect pentru ea. Devii atent la toate detaliile, tot ce ii place ei. Nu lasi nimic sa o atinga...Chestii obisnuite. Dar daca ai citit romeo si julieta, atunci sa stii ca aia e dragostea adevarata. Numai ca s-a terminat tragic, dar romantic. Nu stiu daca am scris ceea ce trebuia, eu nu am simtit asta nici o data. BAFTA! (totusi deschide ochii, sa nu suferi mai tarziu)
Dragostea este acel sentiment care te face fericit/a, care te face sa uiti de probleme de zi cu zi, care te face mereu sa zambesti.
Se poate vorbi de dragoste atunci cand gasesti o persoana cu care sa ai pasiuni comune, o persoana cu care te poti intelege, o persoana care te respecta si pe care o poti respecta, o persoana care iti este alaturi de tine neconditionat si la bine, si la greu.
Se poate vorbi ca exista dragoste atunci cand cunosti o persoana destul de bine, ii stii toate gesturile, toate secretele si nu te-ai plictisit de ea, indiferent ca stii acea persoana ca pe propriul buzunar.
Dragostea e atunci cand respectul si intelegerea sunt reciproce, cand sunt mai mari decat orgoliul.
Asta-i parerea mea, sper ca ti-a fost de ajutor.
anonim_4396 întreabă: