A nu se confunda senzatiile cu sentimentele!
Senzatii fizice, datorita stimularii genitale, poate avea in timpul actului sexual... dar de scurta durata si reduse ca intensitate...sau poate sa nu aiba deloc placere...depinde cu ce jegos o face pentru bani...
E greu sa aiba sentimente de iubire... daca la asta te referi, daca o face doar pentru bani!
MAI! Nu fiti rai! Si ele sunt fiinte umane, au si ele sentimente, dar... altfel decat noi, cei hetero! Cititi "Dama cu camelii">>> (Traviata, parca.) Nu trebuiesc condamnate, pentru ca nu poti stii si deci aprecia corect, si oricum subiectiv!, situatia, contextul, motivatiile, etc!
Buna dimineata, pai tu crezi ca cele care fac sex pe bani au sentimente? Ele tot ce fac este pentru bani, sint lipsite de sentimente aceste femei, asta este parerea mea sincer! Nu stiu cum gandesc alte persoane dar eu gandesc la modul acesta.
Nici macar nu imi pot inchipui aceasta situatie, probabil ca aceste femei nu au constiinta care sa le macine.este trist sa vad cat mai multe pustoaice interesate de pozitie sociala, masini scumpe si barbati cu bani. dupa parerea mea si asta este o situatia in care'' femeia face sex pe bani'', deoarece de cele mai multe ori apar cu cate o geanta de firma si haine de fite.in aceste cazuri relatia nu poate dura foarte mult( sunt atatea cazuri in show-biz). Ce poate fi mai frumos decat sa faci dragoste cu persoana iubita fara a tine cont de situatia lui materiala? Pacat ca unele femei nu vor cunoaste niciodata acest sentiment
Acele femei nu pun suflet intr o relatie, ele isi fac doar meseria si nu cred ca au sentimente
Singurul lor sentiment e pasiunea pentru bani si sex.asa cred eu din experientele mele....sint sofer tir...
Sa faci sex pentr-u bani asta ar insemna sa iti pretuesti buzunarul dar nu si pe tine, deoarece esti constienta de cea ce vrei sa face oricum cind te respecti pe tine insuti nu ai curajul sa te badjocoresti in asa hal...
Alien întreabă: