| Gabrielg29 a întrebat:

Ce sfaturi aveti pentru un baiat de 24 de ani care a terminat facultatea, care lucreaza si care este virgin dar care este si foarte timid

5 răspunsuri:
| Catalin_Andrei_1995 a răspuns:

Pai sa iti vedem intai fata si dupa mai vorbim

| anss23 a răspuns:

Pai i-as spune ca are toata viata inainte si ca daca e nemultumit de un aspect al vietii sale ar trebui sa faca ceva ca sa il schimbe. Timiditatea nu e neaparat o problema, multe fete prefera un baiat timid si mai inteligent, cu bun simt, decat un tupeist care sa nu le respecte. Daca simti nevoia de mai multa socializare poti incepe de la locul de munca, trebuie sa fie cineva pe acolo care sa iti fi atras atentia, nu ma refer neaparat la o fata, dar la cineva cu care sa te imprietenesti si cu care sa poti iesi pe afara sau macar sa vorbesti mai mult. Timiditatea se poate vindeca cel mai usor socializand si invatand sa te deschizi mai mult in fata celor din jur, dar si implicandu-te intr-un hobby sau dezvoltand o abilitate noua. Din propria mea experienta, dupa ce imi indeplinesc un vis sau duc un plan la bun sfarsit am mai multa incredere in mine si imi este mai usor sa fiu eu insami cu ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfaturi ca sa ce?

| Bacemi a răspuns:

Să își asume propria identitate, să facă ce simte. Să nu renunțe la ceea ce crede, dar să fie dispus totuși să experimenteze și alte lucruri. Să nu înceteze să se educe, iar dacă cineva combate lucrurile în care crede îl sfătuiesc să se intereze. Poate acel cineva îl percepi ca pe un rău - voitor, un derbedeu nepăsător la suferințele tale. Dar dincolo de cinismul din vorbele sale se poate afla un adevăr. E important să capeți informații despre un lucru venind din mai multe unghiuri. Nu căuta doar adevăruri pe care îți dorești să le găsești. Încearcă să cauți și opusul și vei fi mult mai împăcat când vei realiza că adevărul e undeva pe la mijloc. Ar fi bine să faci și un sport, orice îți e la îndemână. Te ajută să gândești mai limpede, reușești mai mult sau mai puțin activ social să fii în preajma oamenilor și trece timpul mai repede. Evită persoanele care vor să te facă mereu să te simți prost și nu încerca să faci anumite lucruri dar ca să le faci pe plac, să te simți acceptat. Dar cu aceeași tărie caută compania acelor persoane care știu să se facă plăcute. Prietenii sunt cei care te ajută cei mai mult să treci peste diferite etape din viața ta, de cele mai multe ori doar prin faptul că sunt acolo.

| ylakiztenurb a răspuns:

Ramai cum esti nu te schimba doar pentru ca altii sunt diferitii de tine