| Gabrielg29 a întrebat:

Ce sfaturi i-ati putea oferi unui baiat de 22 ani, care este la facultate, care nu bea si nici nu fumeaza dar care niciodata nu a avut o prietena din cauza faptului ca este timid?

16 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sa iasa mai mult, sa caute un grup cu aceleasi hobbyuri si sa faca activitati impreuna cu persoane din acel grup. Sa vorbeasca despre diverse lucruri cu fete din acel grup, cu fete care au cunoscuti in acel grup, si cand lucrurile evolueaza in directia dorita, poate sa treaca la subiecte mai personale si apoi chiar la intimitati, fara prea mult efort.

| ombladon a răspuns:

Sa isi gaseasca o fata mai timida decat el!

| Gabrielg29 explică (pentru ombladon):

Din pacate majoritatea fetelor sunt tupeiste si fitoase si asta ma cam descurajeaza si tin sa mentionez ca sunt dintr-un oras mare al provinciei iar aici fetele sunt foarte tupeiste dupa cum spuneam dar si foarte mistocare.

| Gabrielg29 explică (pentru ombladon):

Din pacate majoritatea fetelor sunt tupeiste si fitoase si asta ma cam descurajeaza si tin sa mentionez ca sunt dintr-un oras mare al provinciei iar aici fetele sunt foarte tupeiste dupa cum spuneam dar si foarte mistocare deci ce sfat mi-ai putea oferi in acest caz? Cum ar trebui sa abordez situatia?

| Prezidentul a răspuns:

Sa fii original, nu cauta sfaturi pe internet sau, poti fi un drogat, un betiv ordinar care umbla toata ziua prin baruri si cerseste tigari, cu scopul de a face sex pentru placere. Asta iti doresti?

| SkyPilot a răspuns:

Iesi la joc. Cauta sa cunosti oameni, mai ales din zona preocuparilor tale. Cand intalnesti o fata care iti place, invit-o in oras. Flori, complimente... poti sa le oferi si daca esti timid.

| Delocimportant a răspuns (pentru SkyPilot):

Sunt si tu in situatia lui. Nu mai merge cu flori si complimente. Acum trebuie sa ai bani, muschi si BMW. Trist, dar adevarat.

| DeeaMarry a răspuns (pentru Delocimportant):

Din moment ce pui ochii pe tipicul model de "pitzi", nici nu stiu de ce te miri.
E amuzant cum obisnuiti voi barbatii sa acuzati fetele ca iau in seama doar barbatii cu bani, muschi si BMW, cand voi insiva cautati fete bine dotate (si nu tocmai dpdv intelectual).
Gasesti ce cauti.

| Delocimportant a răspuns (pentru DeeaMarry):

Cine crezi ca cauta asa ceva? Mie imi plac femeile pufoase, adica plinute, nu cele cu 90-60-90. Vezi cum vorbesti fara sa cunosti? Vai, vai!

| DeeaMarry a răspuns (pentru Delocimportant):

Si cele plinute pot fi "figurante".
Ideea era ca pui prea mult accent pe fizic.
Fara sa iti dai seama, pui ochii doar pe o anumita categorie de fete. Altfel ti-ai fi dat seama ca inca mai merge cu flori si complimente.

| Gabrielg29 explică (pentru DeeaMarry):

Stiu ca ti se pare ciudat ca raspund asa tarziu, dar el are dreptate:
In ziua de azi, majoritatea fetelor nu vorbesc cu baieti decat daca acestia au bani si masina, la un baiat simplu nici nu se uita citeste bine ceea ce iti scriu deoarece iti spun din propria experienta si aceasta este realitatea din ziua de azi pe care putini au curajul sa o recunoascasad.

| DeeaMarry a răspuns (pentru Gabrielg29):

Si tu iti doresti o fata ca majoritatea sau vrei una speciala?
Nu e cazul sa imi explici cum sunt fetele din ziua de azi. Sunt si eu fata, stiu ce vorbesc.
Chiar tu spuneai "majoritatea". Deci exista si alte tipuri de fete.
Tu esti suparat ca nu iti posi gasi o prietena, nu conteaza cum o fi ea cu adevarat, bine sa arate!
Pe o fata precum cele despre care vorbesti nu o sa o poti cuceri decat atunci cand o sa ai muschi si suficienti bani. Pe restul o sa le poti cuceri folosindu-ti inteligenta si avand un caracter demn de admirat (daca se poate, lansandu-ti timiditatea deoparte).
Mai intai de toate trebuie insa sa ai maturitatea necesara incat sa stii ce-i potrivit pentru tine.

| AliGab a răspuns:

Sa fie asa cum este el dar sa incerce sa scape de timiditate insa fara a-si pierde respectul fata de sine si de cei din jur. Succes

| Robert2526 a răspuns:

Vad ca deja unii au răspuns, dar eu cred ca abordarea trebuie sa fie alta:

1. Nu iti cauta o iubita, căuta o partenera de sex. Mergi dintr-un club undeva departe unde nu poți întâlni niciun cunoscut si abordeaza fete si căuta o aventura. După ce ți-o tragi cu o parașutadin asta din club o sa scapi de timiditate si apoi totul e simplu

2. Foarte important nu aborda o fata pe care o placi de mult. timp, nu aborda colege sau ccunoștințe. Daca iese prost te afunzi si mai rau.

3. Tine minte! Cauți sex, nu iubire. Nu cumperi flori, nu faci prea multe complimente, nu te fâstâcești ca un poponar. Iei o atitudine de bărbat, si te bagi in vorba cu ele.

4. Fetele in general nu vor un băiat cuminte, decât daca vor sa se mărite, așaca, daca nu ai planuri de nunta, iîncetează sa mai pari cuminte happy

Cam atât, in rest, mai ai nevoie sa fi un pic aranjat, îmbrăcat bine si gata. Este simplu, parașutele astea sunt peste tot, au năpădit lumea, profita si tu de ele.

| DroGhys a răspuns:

Pfff... Esti la facultate! Fete peste tot! Pune ochii pe una si incearca-ti norocul.
Nu mai fi timid ca nu ai de ce. Si eu am fost o persoana foarte timida si emotiva, dar dupa ce iti incerci,, tupeul'' ai sa vezi ca timiditatea in timp o invingi. Nu te astepta sa functioneze de fiecare data! Toate fetele sunt diferite. Dar iti garantez ca vei duce o viata mai implinita din toate punctele de vedere.

Stii vorba aia... daca esti timid esti luat de prost... asa ca: Tupeu tata!winking

| 187VLAD a răspuns:

Sa isi invinga timiditatea
sa nu dea prea mare importanta parerilor celor din jurul sau
sa isi faca cat mai mult prieteni..mai ales daca e in facultate
si sa nu stea inchis ca pensionaru' in casa, ci sa iasa in oras...sa mearga pe la party-uri, bodegi, cinema bla bla bla