anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sfaturi imi puteti da in leg.cu o problema: sunt indragostit de o tipa (si ea la fel de mine) care este maritata iar eu sunt logodit cu altcineva. Ideea este ca lucram la aceeasi firma, deci ne vedem aproape zilnic (vb.multe, interactionam mult, radem, glumim etc.). Insa sunt constient ca nu e normal ce simt si ca multe persoane ar suferii daca am fii impreuna...Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Nordic a răspuns:

Nu mai interacționa cu ea. Poți vorbi cu ea să-i spui care e treaba. Îi spui că ți se pare că vă apropiați prea mult și că puteți pune în pericol căsnicia ei și relația cu logodnica ta. Să nu te afecteze ce-o să creadă ea despre tine. Tu fă ce e corect. Că altfel, o pierzi și pe logodnica ta și aia care e căsătorită evident că se va întoarce la soțul ei și tu ce faci după aia? Vezi că e o linie subțire între bine și rău. Nu călca strâmb. Aici practic NU AI VOIE să calci strâmb.

| john33 a răspuns (pentru Nordic):

Am citit cu atentie raspunsul tau si iti dau dreptate, ma joc cu focul si e foarte posibil sa ma ard.

| Nordic a răspuns (pentru john33):

Practic nu avai nevoie de ajutor pentru că erai conștient de înainte de ceea ce faceai și asta e foarte bine, că sunt alții care nici nu știu ce fac. Eu doar am mai dat un impuls acelui gând care-ți zicea că nu e bine ce făceai happy Oricum mâ bucur că te-am putut ajuta și să ne auzim cu bine. Ai grijă de tine:

13 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Amagesti doua femei odata si asat nu-i bine de loc, ea o hotarire si tinete de ea, plus la asta sa desparti familii este un blestem.Nu poti crea pe necazu altuia fericirea ta.

| serendipity8300 a răspuns:

In primul rand nu ar fi ciudat sa traiesti toata viata intrebandu-te ce ar fi fost daca ea ar fi divortat si voi ati fi impreuna? In al doilea rand daca lucrurile merg prost sau daca iti dai seama k nu poti trai far logodnica ta ce faci? Eu zic sa-ti asculti inima, dar nu ignora si ratiunea

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca tu te emotionezi la orice discutie sau relatie de serviciu(in cazul tau)cu o alta femeie in afara de cea cu care esti logodit.Acest lucru nu are nimic de a face cu dragostea.Nu faci diferenta.Nu te supara dar inca nu esti maturizat emotional.Ai o logodnica si daca tii la ea incearca sa mentii cu aceasta colega doar relatii de colegialitate.

| john33 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu ma supar happy

| darrio2007 a răspuns (pentru john33):

Ok.Bafta.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Gandeste-te ca e doar atractie fizica, nu cred ca e ceva de durata. Chestiile astea se intampla, sa te simti doar atras de cineva, dar sa crezi ca e vorba de dragoste. Iti va trece. Nu da cu piciorul logodnicei pentru cine stie ce tzoapa de la lucru.'Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard'.

| fetelerebele a răspuns:

Wow ce problema intortochiata nu stiu dar la cea care esti logodit nu mai simpti nimic? eu una as zice sa o uiti pe asta dar tu o placi pai uite ia-o pe asta care o placi si plecati intro lume straina si o sa fa iubiti sper ca te-am ajutat

| Oaste a răspuns:

Du-te la ea si da-i limbi. Nimeni nu se va supara din cauza asta

| john33 a răspuns (pentru Oaste):

Eu iti propun altceva: du-te tu la maica-ta si fa asta.

| MasterOfTheDarkArts a răspuns:

Daca o iubeai pe prima nu te indragosteai de a doua..parerea mea...gandeste-te bine inainte, daca merita sa rupi logodna ta si sa destrami o casnicie, gandeste-te daca se merita. daca ea e persoana potrivita si daca o sa fie o relatie mult mai serioasa decat actuala, asta tine de voi acum ..nu putem noi sa hotaram in locul tau...un sfat..gandeste-te bine inainte ce vrei sa faci si cu care dintre cele doua dame vrei sa ramai

| Ciuf98 a răspuns:

Daca chiar crezi ca aveti o sansa impreuna incercati sa aveti o relatie serioasa dar despartiti-va de celelalte persoane, dar asta nu mai daca sunteti foarte siguri pe sentimentele voastre si daca nu aveti copii.