anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce si doresc femeile in adancul inimii lor? o partida normala sau sa li se faca sex oral?

9 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Amandoua...

| Dariusuu a răspuns:

Recent am cumpărat o carte de la un supermarket cu titlu Ce-şi doresc femeile.
Şi partea amuzantă că toate paginile erau albe.

Deci îţi dai seama ce vor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este timp pentru amandoua...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de prejudecăți sau de ipocrizia lor.
Prin a doua e mult mai ușor să satisfaci.

| Morphines a răspuns:

Nici una, nici alta.
Femeile-și doresc bani!winking

| 22andreea22 a răspuns:

Intrebarea e daca femeile prefera sexul vaginal sau cel oral, nu? am vazut ca cineva era nedumerithee hee pai femeile le vor pe toate, femeile vor multe dar din punctul asta de vedere le vor pe amandoua. pertida perfecta incepe neaparat cu preludiu lung in care este inclus sexul oral apoi sexul vaginal care e momentul mult asteptat. cele doua se leaga una de alta, se poate sex vaginal fara oral insa sex oral fara vaginal, dupa parerea mea este o partida neterminata. vorbind desigur de sex in adevaratul sens al cuvintelor, nu pe fuga si cu finalizare pentru ambii parteneri.

| Nolkyz a răspuns (pentru 22andreea22):

Sunt de parere invers. Sex oral fara vaginal merge. Dar vaginal fara oral... Cam scartaie putin, nu merge asa de bine, ca si uns big grin

| 22andreea22 a răspuns (pentru Nolkyz):

Parerile sunt impartitehee hee am explicat si de ce, acum na, fiecare cau placerile lui laughing

| Birdie a răspuns:

Nu înţeleg rolul lui "sau" în întrebarea ta. O partidă "normală" înseamnă pentru fiecare altceva. O partidă normală poate debuta cu un preludiu, apoi poate continua cu sex oral din partea fiecărui partener, apoi cu sex normal şi aşa mai departe. Când vine vorba de sex, e bine să fie satisfăcute nevoile ambilor parteneri, deci probabil că răspunsul ar fi sex normal. happy

Întrebări similare