cami
| cami a întrebat:

Ce simte un baiat cand e indragostit?
Atunci cand vede o tipa cu forme, care sunt primele lui cuvinte?
Un baiat cand spune "te iubesc" o face cu usurinte..sinceritate?
Ar astepta un baiat o fata sa-si inceapa viata sexuala, atat cat vrea ea?
Cat de departe poate sa meraga un baiat atunci cand e indragostit?
Astept de la fiecare cate 5 raspunsuri happy

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Pot sa raspund si eu?
1.Cred ca simt ca si fetele: fericire, se gandesc des la persoana iubita, sunt cu capul in nori.
2.probabil se imagineaza cu ea in pat sau spun"ah, ce buna ee!"
3. Da, baietii spun mult mai usor "te iubesc", pentru ca asta e firea lor.Suntem diferiti.Pabuga ca multi nu constientizeaza cat de mult cantaresc aceste doua cuvinte, aparent simple si neinsemnate.
4. Daca isi doreste o relatie serioasa, trainica si sanatoasa, si daca ar iubi-o cu adevarat, atunci cred ca asteptarea nu ar trebui sa reprezinte un imprediment pentru el. Daca iubesti, astepti si respecti dorinta celuilalt. Daca nu, dai dovada de egoism.
5. Aproape orice.Depinde la ce nivel este acea relatie si cat de mult o iubeste.

28 răspunsuri:
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Probabil ar trebui sa primesti raspunsuri de la 1000 de persoane sa poti face o generalizare. Consider ca dificil de dat un raspuns exact pentru ca difera in functie de situatie si persoana.

| Dl.Inginer a răspuns:

1. Fluturasi in stomac.Ma gasesc la ea des, zambesc cand fac astahappy
2.Cand vad o tipa cu forma o privesc si-mi spun "wow, ce buna e"big grin
3.Baietii spun mai usor te iubesc, pentru ca sunt condusi de instincte, uneori gandesc cu un alt "cap"laughingDe fiecare data cand am spus-o, am fost sincer.
4. Daca o iubeste ar fi dispus s-o astepte pana va fi ea pregatita.
5.Foarte departe.Ar fi in stare sa sacrifice tot pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Simnt ca zbor...
2.Cat de buna poti filaughing
3.Nu obisnuiesc sa zic "te iubesc"arat fapte.
4. Poate altu...eu nu.
5.Nu ai tu idee.

prfml
| prfml a răspuns:

1.Eu sunt fericit, ce simte altul ma abtin, fiecare simtim diferit.
2.Varianta A – Daca am prietena si sunt singur cand o vad inghit in sec. B – Daca prietena este cu mine nu arunc nici macar o privire din respect pentru ea. C – Daca sunt singur, nu am nici o obligatie intorc capul pana imi rup gatul.
3.Cu sinceritate. Nu imi place sa fie un cuvant de rutina, de exemplu, servici usor draga
4.As astepta pentru ca sunt sigur ca nu ar dura mult.
5.Pe cat de mult iti cunosti caracterul, limitele vei descoperii ca poti merge foarte departe cand esti indragostit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Robert, daca tu esti un afemeiat notoriu...asta nu inseamna ca toti sunt ca tine.Si ce ai scris tu acolo...ai sa faci sex cu acea fata cand o sa iti cante popa...

| valsulnorilor a răspuns:

Fluturasi, goluri, lacune si multe lipsuri in stomac dar culmea nici nu ii e foame sau sete, nici nu poate dormi, nu vede pe nimeni si nimic in afara de persoana iubita.

Depinde! Daca e singur se uita pana da prin gropi. Daca e cu persoana iubita se face ca nu a vazut nimic.

Baietii "e nesimtiti "desigur.
Un" te iubesc" poate fi ca" buna ziua" sau ca" pofta mare" dar de ce nu poate fi si din adancul inimii lui insa si aici ca si la raspunsul anterior depinde de la caz la necaz.

Din nefericire si aici trebuie sa iti raspund la felbig grinepinde!
Asteapta saracul ce asteapta dar cand gaseste una care i se ofera cu bratele deschise uita si de fluturasii din stomac si de cei din flori si de cei din tablouri si i se face din senin foame de sex si te uita ca si cum nici nu ai fi fost.
Din noubig grinepinde!
Pana la cofetarie, pana in parc, pana la pat, pana la starea civila si chiar pana la maternitate.
P.S.cami viata e relativa asa ca trebuie sa o traiesti asa cum o simti tu, cum iti este bine, cum o visezi, cum ti-o imaginezi intr-un cuvant tu ti-o faci si usoara si grea. Sfatul meu:Traieste-ti viata dar nu uita de DUMNEZEU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima intrebare oricit de indragostit as fi; -MMaammaaaa.2.Nu spun asa ceva decit f.rar si doar in pat.3Nu as astepta decit atit cit vreau eu.4Recomand a nu amesteca dragostea cu un anumit rationament logic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Ochii persoanei iubite i se par marginile lumii, se umple de fericire numai cand ii aude glasul...

2.Nu spune nimic pentru ca persoana iubita e totul pentru el.

3.Cand iubesti cu adevarat o spui si cu usurinta si cu sinceritate.

4.Sinceritatea si iubirea sunt cele ce stau la baza unei relatii nu sexul. Ar astepta oricat ar fi nevoie.

5.Foarte departe dar intr-o oarecare masura.

"Viata plina de iubire s-ar putea sa aiba si spini insa viata fara iubire nu va avea niciodata trandafiri"...

| smooth a răspuns:

1. buna ...frumoasa
2.de obicei da altfel nu o face
3.depinde cat ...mai mult de o luna e cam greu
4.cand esti indragostit esti disperat nu?
aici tia trs my boyfriendwinking

| iiirrriiisss a răspuns:

Cami, fiecare om are propriile sale reactii, vorba lui selfhelp, ti-ar trebui mii de raspunsuri ca sa poti face o generalizare.

| xti a răspuns:

1. Simte ca e necesara prezentza ei 24/7
2. "Gandeste-te ca si de asta s-a saturat cineva"
3. Un baiat nu prea spune "te iubesc" pentru ca a spune asa ceva, te face ori vulnerabil ori mincinos
4. Cat timp iti este draga fata, si nu simti ca te duce cu presu, Da. Un baiat poate astepta, daca are pe cine sa astepte.
5. Atat de departe incat ea o sa fie mereu langa el, si el ii va putea spune " nu sunt in stare sa imi dau viata pentru tine, ci sunt in stare sa traiesc numai pentru tine!"
Sa iubim bine!

| want2bMajestic a răspuns:

Faci referire la mai multe... oare chiar care bine intrebarea cu "tipa cu forme" printre alte intrebari care contin cuvinte precum "te iubesc", "indragostit"?
sentimentele variaza de la baiat la baiat... unii pot zice ca se indragostesc de o fata, dar pe ei ii atrage mai mult aspectul fizic. lol...
referitor la balbaielile care le-ar putea scoate un baiat din gura... acestea ar fi bineinteles formulate sub forma de complimentewinking
daca baiatul este cu adevarat indragostit de fata...acesta cred eu ca trebuie sa intaleaga ca fetele nu sunt asa de bine pregatite ca sa isi daruiasaca virginitatea lor.
daca el este tandru si tine intr-adevar la ea...atunci face orice... aproape oricehappy

| JustMeFlory a răspuns:

1.simte nevoia sa stea cat mai mult cu pers respectiva.
2."ce piesa','ce buna e''ce i'as face'
3.Depinde de relatia dintre cei 2.multi nu o spun cu sinceritatea ci numai pentru a atrage fetele in patstraight face
4. daca tine la ea va astepta pana cand va veni momentul(acest lucru trebuie sa vina din partea la aman2)
5. ffff departe daca o iubestewinking

| inna a răspuns:

1. Cand e indragostiti cu adevarat, numai are ochi pentru alta fata ...ma rog unii mai au, se mai uita in stanga, in dreapta dupa cate una, dar doar atat.

2.Depinde dupa cat timp spune "te iubesc". Daca abia a cunoscut-o de cateva zile si-i spune nu cred ca o spune din suflet, poate este atras de ea doar fizic.

3. Daca ar iubi-o, eu una cred ca ar astepta. Bineinteles daca nu in timpul cand o astepta pe ea, el nu se duce la alta sa-si satisfaca placerile laughing.

5. Cat de departe... Poi de obicei ii promite ca-i aduce luna de pe cer la picioare, daca fata o vrea. It's far enough?

| tukhey23 a răspuns:

1. raceala, am invat sa fiu rece... cu ceva ca stiu, ca niciodata nu va fi a meahappy
2.Cunvatul:te iubesc, are o semnificatie aparte.Invata sa iubesti, apoi spune te iubesc.Eu sunt stadiul de a invata.Trrbuie sa dem cuiva ca il iubesti, cum? fal cel mai fericit de pe planeta. si va simti iubirea ta.
3. Poi ''o relatie'' se bazeaza pe iubire, acei oameni sunt indraciti, demonzati si ''tantalai''. Ei nu stiu ce vor de la viata, sexul e o prioritate rara. de a te mandri in fata prietenilor.Pacat...
4. pai pana la florarie. sa ia o floare laughing, glm.Sa ii puna totul pe tava fetei pe care o ''iubeste'', sa zicem asa. Ii ia cadouri, o plimba cu masina... traim in romania, si intrebari(precum ai pus tu) dincolo nu isi au rostul.
5. Ce simt un baiat, cand. Poi ce simta, gustul sexului.
P. s. sa schimbam rorulileTu cami ai fost vreodata indragostita cu adevarat de cineva? happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

1. se gandeste la ea mereu
2. frumoasa, draguta
3. cuvintele nu sunt de ajuns trebuie si sa ii demonstreze
4. da, daca tine la ea
5. foarte departe

regis
| regis a răspuns:

Refuz sa dau cinci raspunsuri. Dar da, inca se mai gaseste cate un [fraier] romantic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 a iubi inseamna a-l poseda pe deplin pe celalalt;

a iubi inseamna a-i demonstra in permanenta prin fapte, cadouri, alte acte ca este iubire;

a iubi inseamna a percepe magia iubirii;

a iubi inseamna a nu insela;

a iubi echivaleaza cu a te refugia intr-o lume rupta de restul;

a iubi inseamna a simti intens pentru o persoana pe care o vei pierde candva;

a iubi inseamna a te simti mereu vesel;

a iubi inseamna a te preocupa permanent de celalalt;

a iubi inseamna speranta;

a iubi inseamna suferinta.

Incearca sa stai o perioada fara sa il vezi, si daca nu ii simti lipsa inseamna ca nu il iubesti;

2 "ah ce buna e asta, oare as avea o sansa la ea"?

3 un baiat cand spune te iubesc. ori o spune fiindk chiar simte asta, sau doar vrea sa obtina ceva d ela tine. ori k asa e"trend-ul"

4 da, daca o iubeste cu adevarat nu o preseaza, ii ofera timpul de care are ea nevoie.in kz contrar el vrea doar sa profite de ea

5 pai face lucruri deosebite, speciale si nebunesti pe care nu le-a mai facut pentru nimeni pana atunci.lucrururi pe care daca ar fi zis vreodata"cine eu? nuuu cum sa fac eu asa ceva.fii serioslaughing "acum le face si na nu e tot timpul cum iti imaginezi tu k e.viata e imprevizibila.in general.totul se intampla q un motiv

:X:*pup

| eu_4161 a răspuns:

Cred ca parca are furnici in haina cand e indragostit...Primele lui cuvinte sunt "Buna! Ce mai faci?"Daca este un baiat rabdator, DA... Poate chiar sa te sarute...pe strada...

| erika1985 a răspuns:

Am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta am un iubit de 2 saptamana si dupa o saptamana cind am fost la el mi-a spus ca ma iubeste asta simte si am facut dragoste dar era ceva neplanificat a trecut 2 saptamana si eu simt ca ceva imi lpseste ca mereu imi este sete dupa afectiune atentie as sta mereu cu el si sunt suparata e posibil ca din cauza parintilor mei ca nu mi-au oferit afectiune in copilarie simt eu setea asta continua?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1Poi un baiat simte multe lucruri. 2Daca o iubeste prima data incearca sa-i faca niste complimente si daca fata ignora acest lucru atunci baiatul ii zice c-o iubeste. 3. Un baiat poate spune cu sinceritate dar dupa mine nu prea zice sincer si cu usurinta cred ca da adica sa nu fie baiatul indragostit si dupa fata sa nu aiba ocazia sa fie cu el adica baiatul asa cred ca gandeste''ba eu ii zic si ca sa stie c-o iubesc.4.Sa vreie amandoi da se mai poate dar fata sa vrea si baiatul nu cam rar de obicei baiatul si-o incepe prima data.Nu fata.5.Foarte departe la mine asa a fost :ddar a refuzat chiar daca ma iubea mult dar oricum departe ajunge doar dac o iubeste cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate pe bine eu chiar nu stiubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la sex:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai exista si exceptii! unii gandesc dupa cum esti in interior nu dupa formele pe care le ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam pana la sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu sunt cam in aceeasi situatie.suntem,, impreuna"de ceva tp, e fratele prietenei mele cele mai bune, suntem in aceeasi clasa, stam in aceeasi banca si uneori ii mai dau sa si copierolling on the floor, ne simtim bine impreuna, merg la el, vine la mine dar ne certam des pe tema,, ca de ce nu vrea sa-mi spuna ce vrea de la mine?,, el se supara sau schimba subiectul cand vine vorba de asta, eu zic asa:
2. uite ce buna e,, ar merge de ceva nu?
a zis in prezenta mea
1.are un compertament mai rece, dar ar trebui sa-ti dai seama de asta
3.multi spun asta doar doar sa multumeasca partenera. e greu sa spui te iubesc chir si pentru o fata, dar pentru un baiat, nu
4.greu,nu cred.doar sa tina prea mult de acea relatie. zic
5.mult prea departe. poate face sa ajungeti la despartire sau cearta.ca in cazul meu.stiu ca ma iubeste, dar nu vrea sa-mi spun asa n mi-a iau in cap pentru ca se poarta diferit cand e indragostit, ar trebui sa-ti dai seama...astept si eu niste sfaturi...:*::*:*:*:*:*:*:*::**::*::*::*:*:*:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani si am o prietena mare lucru na p@!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ce sweet e