Deci...asa era la mine...de fapt la noi! el era incantat ca eram virgina si ca voi fi pentru prima oara a lui.si curios era deoarece nu mai avusese o fata pura(vigina)... iar eu visam la ceva magic...stiind ca el va fi primul din viata mea! jur... e ceva minunat...as da orice sa mai traiesc clipele alea!
Cred ca da.stii cum zic baietii* am fost primul(**** cred ca se simte ca un cocos,, pupu
Depinde de baiat uni vor unele cu experienta iar alti sunt foarte mandri si foarte impliniti
Biatului cred ca ii e dragDepinde... Unii baieti urasc virginele, prefera una care stie ce are de facutDar sunt si foarte multi baieti care respecta foarte mult o fata virgina si pentru unii inseamna foarte mult cand l-i se daruieste o fata virgina...Asta mi-au zis-o cativa amici... Iar despre fata... Ce sa zic...Inca nu stiuProbabil ii este foarte frica
Un baiat se simte"unica" pentru ca fata a hotarat sa ii ofere lui virginitatea. fata insa are putina teama in suflet pentru ca e prima oara cand paseste in lumea "nefecioarelor" bye:*
Normal k orice baiat e mandru de faptul partenera lui a fost virgina si si-a inceput viata sexuala cu el...mai ales daca exista si putina iubire la mijloc e si mai bine...
Eu cred ca are emotii oricata experienta ar avea el in ale sexului.Nu mi se pare un cuvant bun "implinit". O virgina nu este un trofeu, cel putin pentru un baiat care stie sa respecte aceste lucruri.Ar trebuii sa se simta eventual responsabil de acest moment unic, si sa te ajute sa te simti confortabila daca pentru tine este pentru prima data.
Exprimarea ta este putin confuza ma duce cu gandul la ceva foarte bine programat:ora, locul, minutul...
O fata cred ca se va simtii emotionata la randul sau, deflorarea nu este o experienta terifianta atata timp cat ambii parteneri pun fiecare interes pentru a face acest moment cat mai placut.
AndrewTate7789 întreabă: