Nimic.
Mi se pare ca e o femeie pe care as vedea-o pe strada.
De atractie nici nu se pune problema, fiindca *gay*.
De pe un grup de dating, dar am simtit scarba fara sa o cunosc, ceea ce nu e corect poate e un om bun, e involuntar asta
Asta spun si eu, de ce avem perceptia asts fara sa cunoastem respectiva persoana?
E genetica treaba la repulsia din cauza fizicului, natura vrea sa elimine specimenele necorespunzatoare si la tine e asa in soft:
"ce nu intra in cutare categorie, nu e bun, elimina, izoleaza, nu baga in seama".
Si cand da de "nu e bun", simte repulsie ca sa nu ai treaba cu acela, sa nu aiba acces la reproducere vreodata. Natura vrea sa-l izolezi si social si tot, sa se duca dracu, din pacate asa e.
Adica vrea sa-i faca pe restul sa-l izoleze pe acela, adica sa-l elimine cumva, deci de aia simti asa.
Nu poti sa schimbi ceva genetic.
E ca si cum vrei prin educatie ca nu te mai atraga una misto, tot nu poti, ca principiu e tot ala, nu conteaza in care sens, ca de la urat vrei sa vezi normal sau ca de la frumos sa vezi negativ.
La etnie roma nu e neaparat acelasi lucru ca nu e de la fizic, acolo este de la educatie caci stii ca-s niste nenorociti majoritatea, dar daca fizic arata normal, repulsia vine de la educatie. E involuntar ca tot ai vazut, auzit ce e de capul lor. Putini sunt okey rromi.
Multe rroame sunt frumusele chiar, dar tot dau repulsie din cauza mediului si educatiei "aaa, e hoata, a dracu, n-are scoala, periculoasa...hhh". Barbatii sunt si ei cat de cat fizic.
Acolo da, prin educatie se dizolva acest sentiment.
Eu de ex nu am nici o problema cu rromii, chiar deloc, mie nu-mi dau repulsie cand ii vad.
fydo întreabă: