Nu poti descrie in cuvinte sentimentul, oricum, iti dai seama imediat cand te indragostesti si cand incepi sa iubesti... pentru ca apar diferente in starea ta de spirit, pur si simplu te simti altfel, te comporti altfel si gandesti mai pozitiv.
dar asta difera mult de la persoana la persoana...
Nu stiu ca eu sunt fata.Iar atunci ciubesc un baiat am fluturasi in stomac... si nu mai intra mancarea.:d
Simti ca toata atentia i-o oferi ei...Te stradui sa fii in locurile pe unde se afla ea, privesti la ea tot timpul, nu ti-ai imagina nici-o zi fara ca sa discuti cu acea persoana...
Exact cum a spus si pinkystyle, nu mai vrei sa mananci, nu mai vrei sa-tipetreci o zi fara ea sau fara sa o vezi.
Pai, hai sa luam un exemplu: un prieten de-al meu iubea o fata de la 6 ani, iar fata aceea avea 5 ani. Lui ii placea foarte mult pizza si intr-o zi cand a fost invitat la restaurant, n-a acceptat. A stat acasa [ur si simplu. N-a facut nimic.
Cand iubesti o fata nu mai ai chef de nimic. Vrei sa fi cu ea.
Iubirea nu o poti descrie in cuvinte. si fiecare, indiferent de sex iubeste intr-un fel anume.fiecare dinte cei 2 dintr-un cuplu, iubeste diferit unul fata de altul sau fata de tine sau de mine. fiecare iubim diferit! ce simti? o mare atractie fata de persoana iubita!