Treci de la o stare la alta
nu simti mereu acelasi lucru
cand esti fericit/a ca ti-a zis ceva, sau ca ti-a dat un pic mai multa atenite, cand se naruie tot si iti vine sa planagi, cand ti-e frica, cand ti-e dor cand nu mai vrei nimic si nu-ti arde de nimeni...cand ai asa o senzatie ciudata, ca ceva nu merge. apoi iar ti se pare totul perfect.
e foarte nasol cand te indragostesti de cineva care nici nu se uita la tine.ai asa o fata de idot/idioata.si faci orice sa iti dea putina atenite, iti faci planuri, interpretezi gresit vorbele ei/lui.si iti faci spernate si idei bazate de fapt pe un mare nimic...pe ce ai vrea tu sa fie.
desi in adancul sufletului stii ca nu o sa iasa nimic.
sa iubesti si sa fii iubit...asta inca nu stiu.
Nu poti exprima! Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima ceea ce simti cand iubesti! Sper sa ai ocazia sa iubesti odata si sa vezi atunci ca singura te vei convinge ca nu poti sa descri acest sentiment!
Simti ca nu mai poti gandi limpede deoarece creierul nu se mai oxigeneaza cum trebuie. Tot sangele iti coboara in pantaloni
Sentimentul in sine variaza, cred eu, de la persoana la persoana, pentru ca nu toti percepem la fel trairile emotionale si nu toti putem iubi la fel.
Pentru mine, sentimentul iubirii e echivalentul unei dependente pozitive de o anumita persoana. E acel feeling care ma face sa renunt la absolut orice pentru a imparti o clipa de fericire cu cel pe care`l iubesc, si care implicit ma iubeste. Cand simt c`as face absolut orice pentru fericirea si binele lui, pentru a vedea macar o secunda sclipirea din ochii lui, pentru a`i atinge macar putin buzele, pentru a`i simti mirosul...atunci stiu ca e iubire. Pentru mine, iubirea e o stare constanta si stabila, deoarece daca ar fi altfel nu as mai numi`o iubire.
Inima iti bate tare, mainile iti transpira cand vezi persoana aceea.
totul parca straluceste si nici ploaia nu te atinge.
simti si stii pur si simplu ca o/il iubesti
asta e iubirea.
Multe...tot ce se poate simti; poti sa te simti intr-o secunda cel mai fericit om din lume, in urmatoarea sa cazi intr-o stare de melancolie, si esti cel mai trist(daca iubirea este inca neimplinita); cert e ca merita totul; sa iubesti e cel mai frumos lucru de pe pamant, si dupa parerea mea, daca iubesti, esti automat un om bun, care nu poate sa faca rau...
Fluturashi in stomak [[ vorba aia]]
nu stiu cum sa explic pentru ca dragostea nu se explica ea se simte.
si eu iubesc...sii ma simt in siguranta alaturi de persoana iubita.dorita,ferikita. depinde ce fel de iubire e.
orice om iubeste...doar ca e iubire diferita [[ de parintzi, de fratzi, de prieteni, de iubit\a']]
Ceva unic.formidabil, sublim. Iubirea este motivul pentru care traim. Cand iubesti iti doresti ca timpul sa ramana suspendat intr'un sarut perfect! Este timpul sa-ti deschizi inima si sufletul pentru a lasa toata bucuria sa se reverse asupra ta! Cand iubesti te simti pur si simplu DIVIN:X:X
Simt ceva cutremurator(in sensul bun:-J)este minunat...parca plutesti iar daca cel\cea de care esti indragostit\a simte la fel pentru tine esti in raaai:X
Se instaleaza dependenta de endorfina, asemanatoare cu dependenta provocata de drogurile de mare risc, la inceput totul e frumos, te simti bine, euforie, esti fericit, etc. Dar cand nu mai ai... esti in stare sa faci orice sa iti iei "doza de iubire", la fel ca si drogurile puternice la inceput placerea e mai mare dar in timp organismul se obisnuieste dispare starea de euforie si apare obisnuinta si atasamentul o alta latura a relatiei.
Endorfinele au un efect foarte benefic asupra organismul, ajuta la buna functionare a acestuia deci nu ezita sa iubesti!
Dragostea se maniferta prin mai multe moduri dar cel mai des prin fluturasi in stomac dar si prin reactii ale corpului care nu le poti intele cel mai simplu este sa simti dragostea nu sa ai definitia ei in minte