Buna. Sa-ti fac eu un rezumat: baiatul- placere, deoarece anusul este mai stramt decat vaginul; iar fata... doar durere... Asa ca nu exista o parte buna pentru fata
Placere pe naiba ca si eu am facut si e naspa doare jos de mor si imi vine sa fac treaba mare intr una
Nu incerca la o varsta prea frageda. Experienta partenerului este si ea importanta, ca si maturitatea ta. Si senzatia poate diferi de la o persoana la alta, dar in adolescenta fii sigura ca vei prinde renume in scurt timp si sunt mai multe sanse sa fie o experienta neplacuta. Cand vei avea o relatie stabila si veche de minim un an, cu un partener in care ai incredere si stie sa fie delicat cand vei avea nevoie, atunci poti incerca sa vezi cum e.
Nu simti nimic. E neigienic, dureros cu tot cu lubrefianti, nu recomand, dar mnah, curiozitatea asta. Cazul meu, asteapta si alte rasp.
Placere, dar de la a 2-3-a incercare, foloseste lubrifiantul
da, sara, e lubrifiant, nu lubrefiant
De ce nu incerci, pentru ca trairile nu poti fi exprimate in cuvinte. Poate cineva simtre cumva altul altfel.
Simti placere de 2 ori pentru ca te exciti si in pasarica si in fund datorita peretelui ala care comunica si cu vaginu si cu fundu e peretele despartitor care are ff multe terminatii nervoase pana intra toata doare si e nasol
Mie imi place mai mult in fund iar lu gagicumeo si mai mult) nu o facem ff des pentru ca am inteles ca mai tarziu voi avea probleme, t ca muschii o sa se lase si o sa fac caca pe mine si n-o sa mai pot sa tin o fi no fi om vedea dar e chiar tare mie imi place, suntem de 3 ani impreuna si suntem niste nebuni facem toti dracii :X:X
Uite aici un raspuns bun, dupa parerea mea :http://www.anal-sex.ro/content.php? 377-E-vreo-placere-ca-femeie-sa-faci-sex-anal&s=3a8a7b84b2a7ab0f0ce74bd8067abd5d&
Iti spun sigur NU INCERCA e doar durere
daca tu chiar vrei sa vezi cum e folosesteti mana
Te ajut eu. Am experienta și am grija sa nu doară și sa poți profita de ocazie sa ai o experienta plăcută.
mermadia întreabă: