De ce sa nu fie indicat? Asta in mod normal ar trebui facut doar cu partenerul tau dupa un anume timp zic eu.Ce simti? Pai te exciti, te uzi si cu putin noroc ajungi sa ai si orgasm.(asta pentru tine). Pentru el? Pai si el cam la fel, e teribil de excitat.
Este un cuvant care nu are ce cauta in intrebarea ta...indicat. Indicat de catre cine?
In rest, fiecare face cum si ce doreste.
Pentru baieti este super cand atunge cu limba acolo jos la o fata hmm are un gust putin sarat si este umeda si este o senzatie supeeeeeer
Bună.
Este indicat să ai devieri de comportament sexual?
Cine susține teoria ta că trebuie să faci așa ceva?
Mai citește și tu comportamentele umane, o carte de psihologie, etc. Dacă te filmează și te pune pe net, să nu te miri!
Pa, pa.
Este decizia ta...nimeni nu iti da unda verde sa faci asta, cum nimeni nu te opreste. Ideea este intai sa lasi un timp bun sa treaca sa stii daca partenerul tau merita asta sau nu!
Poti face cancer de gat daca faci oral la un tip, o americanca a facut cancer si ii pare rau ca a facut oral.
Sexul oral este o deviere sexuala?¿Legiuitoarea se presupune ca esti expert TPU?¿Eu iti recomand tie sa citesti o carte de sexologie. Poate asa iti dai si tu seama ce este exact devierea sexuala.
Te simti bine tu si partenerul, mai ales pentru partener pentru ca simti o senzatie de caldura cand atinge cu limba intr-un adevar e putin sarat pentru fata cand atinge dar eu te sfatuiesc sa faci. mult norog!