De ce *ni* se pare scarbos? Poate vrei sa zici "de ce *mi* se pare scarbos?".
Ce simti cand faci sex, hmm. Daca ti-ai ales partenerul potrivit, simti placere. Daca nu, scarba.
Sexul te ajuta foarte mult, nu vad de ce ar fi scarbos.
Poate nu ai o educatie sanitara adecvata, si nu cunosti corect fiziologia actului sexual, dincolo de faptul ca nu ai dreptul sa generalizezi, daca tu ai o problema sau mai multe.
Afectiunea fata de partener, buna intelegere, etc, etc sunt foarte importante in desfsurarea pozitiva a actului sexual. daca nu stie sa te excite, discutati si cititi impreuna de pe net despre asta, si mai bine faceti Petting, pana inveti sa iti placa ceea ce se intampla. nu ne nastem invatati, ci cu timpul avem ocazii sa evoluam frumos si senzitiv, complex, constructiv. orgasmul, marea placere, apare uneori la fete foarte greu si tarziu, daca nu s-au masturbat, si nu isi cunosc corpul si reactiile.
SEXUL NU E CIOCOLATA, SA PLACA INSTANT! SE INVATA SI SE PEFECTIONEAZA IN TIMP!
SUCCESS!
De ce ti se pare scârbos? Este cea mai mare placere, daca nu ai alte obsesii.
"Este cea mai mare placere".
N-ai avut niciodata folie de aia cu bule?
Si tu acum...
Mai misto folia, nu? Ha, ha!
Da de ce ne incluzi si pe noi cu tine? Ne-ai intrebat si ti-am zis ca si noi credem asta? Inseamna ca esti prea mica sa faci pasu asta daca ti se pare scarbos, ori ai un partener naspa.
Probabil esti mult prea micuta, daca doar atat ai inteles tu din sex, caz in care, te invita sa te intorci cu intrebarea asta, peste cativa ani, cand mai cresti.
Nu e scarbos. daca ti se pare scarbos nu faci cu cine trebuie sau ce trebuie.
Când faci sex te simți in al 9 cer. Iti pare scârbos poate de aia ca nu ai partenerul potrivit care nu te poate face fericita in pat. Sau poate ai prea multe emoții fie prima data sau nu. Nu stiu cu vremea nu o SATi mai fie scârbos.
RayKzor51 întreabă: