Ai trebuie sa inveti tehnici prin care te termini ca greu, vei avea nrvoie, fiindca prima data vei fi foarte excitat
Ciao!
Nu stiu ce varsta ai.
Daca ai sub 18 ani, si vrei sa faci sex, doar sa scapi de gura lumii, nu e indicat, mai asteapta putin.
Daca ai peste 18 ani, trebuie sa tii cont de unele aspecte, inainte de initierea actului sexual.
1. Igiena
E foarte importanta igiena. Organele sexuale trebuie spalate bine, cu apa si sapun si apoi clatite cu apa din abundenta.
2. Trebuie sa fiti amandoi foarte excitati
Tu trebuie sa ai erectie, astfel incat sa poti rula prezervativul pe penis, iar vaginul ei ar trebui sa fie ud, pentru a permite penisului tau sa se muleze inauntru.
Daca si ea e virgina, ar fi indicat sa ii faci putin sex oral, sa ii stimulezi umectarea vaginului, pentru ca altfel penetrarea va fi dureroasa pentru ea.
Apoi, ar trebui sa cauti pe net, niste pozitii sexuale si sa incercati tot ce va trece prin cap.
3. Nu te speria daca nu vei reusi sa ai erectie pentru intretinerea actului sexual, chiar de la prima data. La inceput se poate intampla tuturor. Am patit-o si eu, nu numai o data.
Va trebui sa va creati un moment foarte intim, in care sa fiti linistiti, calmi, mangaiati-va candsunt sunteti goi, explorati-va corpurile, jucati-va cu ele. Trebuie sa va familiarizati unul cu altul, ce va place, unde si cum va place sa fiti atinsi.
Nu uita sa folosesti prezervativul!
Sucees si placeri maxime!
Ce simti cand faci sex?
Simti ca esti angrenat intr-o actiune atat de intensa si de placuta ca e in stare sa iti scoata inima din piept, fara durere, respiratia si bataile inimii o iau razna.
Daca esti foarte incordat de excitatie in timpul actului sexual, pot aparea carcei.
careestefazafrate întreabă: