| andreeadulcika a întrebat:

Ce simti in momentul unui orgasm clitoridian?

12 răspunsuri:
| Bianca1001Bia a răspuns:

Orgasm clitoridian se maifesta diferit la fiecare femeie. este ca si niste impulsuri ale..vaginului, dar cu o placere maxima, care nu dureaza mult, dar este ca si cum te'ar duce in al noualea cel, te simti bine, perfect, nu cred ca se poate exprima in cuvinte... este o placere maxima! o placere de natura sexuala

| BoOoMbOnik a răspuns:

Punctul in care placerea este maxima

| RAY a răspuns:

Da s-a dovedit ca difera orgasmele stiintific? intreb si eu, eu stiam ca totul tine de creier in fine

| corbulalbrosu a răspuns:

Extaz.Placere.Detasare.Relaxare.

| Felys a răspuns:

Mai degraba o relaxare, punctul culminant

| MskDesign a răspuns:

Nu ai avut parte de acesta placere! Daca aveai, nu puneai o astfel de intrebare!

| andreeadulcika explică (pentru MskDesign):

Am 13 ani omule!

| MskDesign a răspuns (pentru andreeadulcika):

Imi cer scuze! Dar sa stii ca nu este vina mea ci a celor care nu stiu sa puna o restrictie de ani la aceasta categorie.

| Liviu a răspuns (pentru andreeadulcika):

Wow,si deja stii ce e aia clitoris? Si eu la 13 ani habar aveam ce e aia 'ejaculare' ma rog mai esti virgina? Nu ca mi-ar pasa prea mult insa sunt doar curios laughing

| andreeadulcika explică (pentru Liviu):

Nu mai sunt virgina de 2 ani

| Quassaar a răspuns:

Si uite așa am aflat ce simt bărbații când au orgasm clitoridian. Interesant!

| GgAnett a răspuns:

Iti spun eu cum este. Sunt ca niste artificii care pusca din tine, una dupa una timp de cateva secunde. Respiri mai greu, sunt mai accelerate bataile inimii si pulsul, transpiri, ti se blocheaza creierul pentru cateva secunde si nu poti sa te concentrezi pe altceva decat pe placere ce o simti la clitoris si vagin. Iti pune tot corpul si toate moleculele in miscare. Simti ca te incarci cu energie pozitiva si descarci toata enegia negativa acumulata in tine, e nemaipomenit. Iar cel vaginal e si mai complex de atat, iar cand le ai pe amandoua deodata simti ca poti sa mori fericit dupa asta.