Primul sarut e un moment tare special si stii cum se zice ca nu il uiti niciodata? Eu l-am avut acum 3 ani si deja am uitat unele detalii dar sentimentul pe care l-am avut atunci inca a ramas. Prima oara m-am sarutat cu cel mai bun prieten al meu dar amandoi ne placeam de ceva vreme. Stiu ca eram afara si inghetam amandoi de frig dar a fost ceva magic. Imi amintesc ca la inceput voiam doar sa il sarut pe buze fara alte "ajustari" si apoi cand am inceput sa deschidem gura mai mult el se juca cu limba. A fost si un moment mai ciudatel cand ni s-au atins dintii (incearca sa eviti asta) si atunci cand ne-am desprins ma simteam umeda in jurul buzelor. Apoi am mai incercat si a fost din ce in ce mai bine iar senzatia de umed efectiv pe piele nu am mai simtit-o niciodata. Si el m-a ajutat tare mult si mi-a spus ce sa fac ca sa imi iasa si dupa am inceput sa ma las purtata de val. Cateva chestii pe care m-a invatat si sper sa te ajute: alterneaza miscari lente cu unele mai rapide, musca-i din cand in cand buzele si mangaio pe spate sau tine-o de barbie sau de par. Succes!
Buna! Pai depinde de persoana cu care te saruti...Eu primul sarut l-am avut cu un baiat de care imi palcea la nebunie (conteaza foarte mult sa-ti placa de persoana respectiva deoarece daca nu iti place nu prea mai are farmec). La mine era primul sarut si am vrut sa fie cu un baiat special...A fost extraordinar, sincer. Si de atunci suntem impreuna de un an si 4 luni :*
Primul sarut... eu am avut ghinionul sa nu se intample cu baiatul pe care il voiam. De fapt nici nu voiam sa fiu sarutata de tipul cu care s-a intamplat, totusi ce am simtit? Cuvantul cel mai potrivit ar fi repulsie. Nu a fost ceva nemainomenit. Senzatia nu a fost extraordinara, dar nici nu mi-a displacut. A fost mai curand ca un joc, totusi te sfatuiesc sa ai grija cu cine il joci! Daca alegi persoana potrivita totul este minunat, din pacate eu sm aflat asta abia mai tarziu.
La primul sarut poti simti:
- un curent de aer venind dinspre gura ei
- o senzatie de umezeala in zona buzelor
- furnicaturi in anumite zone ale corpului
- dureri de cap
- mancarime in palma
E un sentiment de nedescris, unic pentru fiecare, ceva nemaipomenit. in cazul in care saruti persoana iubita, incearca si te vei asigura ca am dreptate, nu toate sentimentele se pot descrie pentru ca fiecare le simte in felul sau))
A fost unic si irepetabil. A avut loc in parc cu o fata pe care o doream de peste 1 an. Eram impreuna de cateva zile bune dar nu apucaseram sa ne vedem pana atunci. A fost destul de aiurea deoarece o pusesem sa imi promita ca o vom face (ea fiind foarte bleaga si timida) iar cand a venit momentul de plecat acasa am prins-o e mana si " hey nu ai uitat ceva" si am sarutat-o. Ca senzatie nu e mare lucru, aveam amandoi buzele foarte uscate din cauza ca erau 40+ grade dar sentimentul e unic cu persoana potrivita
AlexEjmecheru întreabă: