Simti ca intr-adevar esti cel mai fericit om de pe pamant, ca ai cea mai mare comoara langa tine, si ca pentru ea faci orice, simti ca poti infrunta orice, ca pentru ea te-ai bate cu jumate de pamant , si ca ii multumesti lui Dumnezeu ca esti sanatos, si ca te-ai nascut pentru ea, cel putin asa simt eu acum...
Simt că am pimit şi eu şansa vieţii. Mă simt oarecum privilegiat. Simt că am avut norocul pe care alţii nu l-au avut. Îmi doresc a o proteja, a o avea lângă mine şi vreau să nu ne despărţim niciodată. Sărbători fericite!
Psihoyounger
Stii ce zimte ca mai e loc de un pahar de wisky : de fericire ca si-a gasit nebuna
Nu ti e foame.
Esti enervant de fericit.
Zambesti mereu.
Esti mereu bine dispus. etc
Asta in cazul in care e o dragoste fericita. Si pentru aia cu putini neuroni, poti sa suferi din dragoste(exemple sunt multe).
Pai depinde vrei un raspun amuzant sau serios :-\
amuzant: esti terminat, mort, esti nenorocit pentru ca acum trebuie sa ai grija de ea sa o alinti sa o imbraci sa o impodobesti cu tot felul de lucruri si altele
serios:super tare e o senzatie extra tare si simti ca totul in jurul tau e doar un vis simti ca te-a lovit cupidon
si chestii de astea
concluzia: baiatul bea mereu cand e indragostit ca sa nu ne gandim ca ne inseala sau de`astea
Mutubal întreabă: