| Nic0L a întrebat:

Ce sms as putea sa ii dau fostului prieten. ca sa ne impakam thinking:* plsbig grin fundita pentru cel mai dragut:*

10 răspunsuri:
| Just a kid a răspuns:

"buna:*zilele astea cat am fost despartiti am realizat ca nu te pot uita.acum imi dau seama ce greu e fara tine si ca eu chiar te iubesc. te rog frumos daca mai simti ceva pentru mine ne impacam? mi-e dor de tine si te iubesc mult.sa nu uiti asta niciodata. pup dulce"

| 2696 a răspuns:

Sms? e un pic cam deplasat dupa parerea mea. va aprecia mai mult daca il privesti fata in fata si ii spui oricum eu iti dau si o idee : buna vreau sa-ti spun ceva ce n-am avut curajul sa-ti marturisesc pana acum... m-am gandit mult la noi si la clipele scaldate in fericire avute in doi. poate lucrurile s-au schimbat intre timp si am uitat sa iubim dar niciodata nu e prea tarziu. tu ce parere ai?

| marla a răspuns:

Impacare, impacare
nici un fel de suparare!
laughing

| alinaWalina a răspuns:

Buna. Pai de ce sa va impacati? De ce sa faci o greseala de doua ori?
In fine. daca tu asa crezi...
Si in legatura cu msj'ul...nu are rost sa ii scrii ceva ce ii luat de pe net, sau ce iti zice lumea. Scrie'i din inima, ceea ce simti tu.
sper ca te'am ajutat
pa pa:*:*

| marie a răspuns:

Scriei niste versuri de dragoste

iar apoi spune`i vreau sa ne impacam.pentru ca sufletul meu nu isi gaseste alinare fara tine.imi aduc aminte de vremurile in care eram numai noi 2 si credeam ac iubirea noastra va rezista pentru totdeauna. te iubesc.revino la mine.

si daca ai nevoie de versuri de dragoste. iti dau eu ceva:*. am o prietena care compune versuri ft dragute.

da add: melymello_catycat

te pup:* ^.^

| Sol27 a răspuns:

Pai sa i pui cateva versuri asa de dragoste care sa i ajunga la inima sa i spui ca iti este dor de el si chiar ati vrea sa va impakati nu merita sa dati cu piciorul la 2 ani de relatie pentru o prostie chesti de genu acum vezi u cum o sa le pui in msj

succes:*sper sa va imapakti sunteti prea draguti impreunasad

sa imi zicibatting eyelashes:*

| HappyYoyo a răspuns:

Pai ii faci sumaru celei mai faine intalniri (asta va strarni sentimente) si apoi ii faci o propunere asemanatoare! nu va putea sa te refuzehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, cine a gresit. Daca el nu are rost sa te impaci cu el si daca tu ai gresit vb cu el fata-n fata.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu sunt de parere ca ar trebui sa vb cu el fata in fatastraight facesa-i spui ce simti; atunci ai putea sa vezi si reactia lui, fara ocolishuri...verde`n fatastraight face

| xdgirl18 a răspuns:

Pai...eu asi scrie..."in viitor, ma vei intreba ce a fost mai important pentru mine, cand eram inca impreuna, tu sau viata mea.Eu voi raspunde ca viata, iar tu te vei infuria si te vei supara fara sa stii ca tu ierai viata mea". sper sa te ajute happy