| 1Q a întrebat:

Ce spray pentru amanarea ejacularii in timpul actului sexual, pentru o durata a sexului mai lunga, imi recomandati care sa mearga? Va rog fara raspunsuri,, la misto,,.
FUDNA

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Spray cu xilină sau lidocaină (și alea de la sex shop, de 20 de ori mai scumpe, tot asta au ca substanță activă).
Ori prezervative Durex extended pleasure.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Praf de putut.

| Donsavas a răspuns:

Spray cu lidocaina
Exista prezervative cu anestezice

| Goete a răspuns:

Da-i fasole sa.manance 2-3h inainte de actul sexual, sprayul natural emanat de ea te va face sa rezisti... sau nu

| Goete a răspuns:

Un prezervativ mai gros sau cand se apropie momentul gandeste-te la fotbal sau mai bine la ceva ce nu iti place

| MaryMaria333 a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva. Daca asa iti este corpul, nu prea ai ce sa'i faci. Pe unii tin mai mult, pe altii mai putin. Cred ca asta depinde si de gena. Ti'o spun eu, ca fata, fara misto.

| PopaCristian a răspuns (pentru MaryMaria333):

Sprayurile cu continut de lidocaina, de exemplu: https://www.google.com/......ps?/search

| MaryMaria333 a răspuns (pentru PopaCristian):

Nu am mai auzit de asa ceva. Eu am mers pe ceva natural )))

| Bozgi200 a răspuns:

Poti incerca un anestezic cum am vazut pe aici un răspuns. Dar experiența te poate ajuta mult mai mult si auto controlul. Atunci cand simti ca ajungi in "punctul culminant" trage aer adânc în piept si gândește-te la altceva. Te poate ajuta.

| Alvarez11 a răspuns:

Chinese Brush

| dragalashu123 a răspuns:

Cu piper