| Florentina63751 a întrebat:

Ce spune vocabularul si comportamentul unui barbat despre felul cum se comporta sa zicem,cu doua fete potentiale viitoare iubite? Daca la una ii spune ca e sexy,si ca s-a indragostit de ea,si tot felul de complimente si anumite glume,iar pe cealalta o complimenteaza mai rar,spunandu-i ca e frumoasa, si vorbind mai serios cu ea...ce se poate spune despre gandurile si intentiile lui? Poate chiar ei sa-mi raspunda, multumesc!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu cea sexy, stie ca are sanse si fiind o victorie sigura isi permite sa fie mai in largul lui.
Cu cea frumoasa, are indoielile lui, se teme ca nu prea are sanse asa ca isi pastreaza "artileria grea" pentru...viitor,sa zicem.
E cam nehotarat,desi ii plac ambele.
Cel mai sigur va fi mai intai cu cea sexy si,dupa ce se va plictisi sau va fi satisfacut,va incerca din nou la cea frumoasa cu care vorbeste mai serios.
Posibil, fata sexy sa reuseasca sa-l lege de ea, dar in sufletul lui, fata cea frumoasa va ramane un vis neimplinit, cu atat mai mare cu cat se va indeparta mai mult de el.Cam greu s-o scoata din suflet.
Posibil,zic!
Oricum, deocamdata, el se simte grozav, se "joaca" cu doua, visul oricarui barbat!happy

3 răspunsuri:
| stresat a răspuns:

Zici despre o tipa ca e sexy atunci cand te atrage fizic si vrei sa ii intri in gratii.
La a doua tipa probabil ca e ceva mai serios(sau nu) si vorbeste sincer, de asta o complimenteaza si mai rar. Unor baieti le vine greu sa faca complimente din inima fetelor.

Bine, ce am zis mai sus nu e o regula, dar asta e parerea mea.

| ДdД a răspuns:

Este evident ca baiatul are intentii mai serioase cu a doua fata (frumoasa) si nu cu prima(sexy).Pe prima fata o considera sexy, adica ceea ce il atrage la ea sunt sanii si fundul, in timp ce pe a doua o considera frumoasa si ii vorbeste serios. Eu cred ca e destul de clar ce intentii ar baiatul!

| BaietzashuL a răspuns:

Pai pe cea sexy poate vrea sa o arda omul, iar pe cea care o alinta, ii zice ca e frumoasa, etc. o place si vrea o relatie cu ea, nu doar o aventura (daca o putem numi asa)