Cauta unu sa-i ofere senzatii si langa care sa se simta din nou tanara. E posibil si sa tina la tine dar parerea mea e ca tot ca pe un copil te vede, ceea ce nu prea e ok intr-un cuplu. Relatie de viitor nu e, deci tu decizi cand vrei sa-i pui capat. Ideal ar fi cat mai repede ca sa nu va atasati prea tare unu de altul
Mai degraba o obsesie decat iubire. Ar fi cateva lucruri pe care sa le ai in vedere. Cum o sa fie sa locuiesti cu copiii altcuiva? Cum o sa fie cand tu o sa ai 35 si ea aproape 50? De unde stii ca nu "ti-o face" si tie mai incolo? Eu am oarecari indoieli privind povestea cu sotul care a inselat-o. Trebuia sa isi justifice cumva situatia, nu?
Ai mare grija in ce te bagi!
07 54 95 3555 suna-ma sa povestim, multumesc! cu nr ascuns ma poti suna
Chiar citisem o postare haioasă, care seamănă puțin cu povestea lui (dacă ar fi să ne imaginăm viitorul lui alături de ea). :))
http://imgur.com/a/AE3MdwG
Buna poveste )))))))
Nu am mers prea departe cu analiza situatiei. Omul e sofer, va fi pe TIR - deci posibil plecat de-acasa cu saptamanile. Daca ea are 38, este de asteptat ca are copii cu varsta de 2 cifre. Mi se pare ca povestea are o tenta adolescentina si din partea ei ("mi-a spus daca o sa o fac sa sufere... ").
Eu am avut o singura data o situatie de acest gen in jurul meu. Un amic de varsta mea (25-26 pe atunci) s-a cuplat cu o tipa cu 17 ani mai in varsta decat el. Domnita era poreclita "iapa rosie" si isi merita din plin porecla. Amicul a disparut complet. Si-a lasat familia, prietenii, meseria si s-a dus dupa ea. Nu existau copii in aceasta poveste.
Culmea ironiei ca a inceput sa devina deja grijulie cu mine imi cumpara tot felul de chestii parfum, haine etc. fara sa ii spun eu ceva un apropo.Ce sa fie oare?
Mutubal întreabă: