| simplegirl2 a întrebat:

Ce spuneti de sexul de >"ciuda?Iubita/ul face sex cu altul/alta ca sa-i faca in ciuda?

15 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Daca nu e atractie nu e nici sex.
Si cum face, filmeaza partida sa-i dovedeasca?laughing

| simplegirl2 explică (pentru ROB3RT89):

Credlaughing sunt si alte variante

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, atat pot zice la afirmatiile tale

| simplegirl2 explică (pentru suntserios):

happy de ce? am pus o intrebare sa vad parerea voastra;

| mihai69 a răspuns:

O tâmpenie. Mă tem că de cele mai multe ori, cel care regretă mai mult NU e cel „pedepsit".

| simplegirl2 explică (pentru mihai69):

Da stiu...dar ce face onul la nervi :/; la urma o sa se desparta

| mihai69 a răspuns (pentru simplegirl2):

Băi, Io când am nervi nu sar să fwt pe oricine. Eventual o iau pe nevastă la „rangă", dar fără preludiu! rolling on the floor

| Freya1 a răspuns:

Sincer este putin aiurea sa te culci cu cine sti cine doar sa ii faci in ciuda altuia in fond nu castigi nimic.
Daca faci din oftica trebuie sa ii si spui ca sa poti sa zici ca i-ai facut in ciuda dar atunci sigur se va lasa cu despratire si ce rezolvi...

| Hammurabi a răspuns:

Adică ceva de genul :
"Ciorba asta e rece. Mă duc să o f** pe vecina să te înveți minte să nu-mi mai pui ciorba rece pe masă"
sau
"- Ce ai făcut azi?
- M-am f**** cu vecinul de la 2.
- Ceeeee?
- Da, pentru că ți-am zis să nu-ți mai lași ciorapii aruncați aiurea prin casă. "
rolling on the floor

| sofisis a răspuns:

Stupid, logic. Nu exista asa ceva. Este pur si simplu exprimarea libera a unei dorinte (aceea de a se culca cu altcineva) si "imbracata" in coperta ideii de razbunare.

| GoldenZenith a răspuns:

Aia nu este ciuda, e prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot el/ea are de pierdut.

Răspuns utilizator avertizat
| sweetangels a răspuns:

In ciuda? Dar celalalt e handicapat si nu poate?

| YouandI a răspuns:

Eu cred că în cazul asta nu exista respect, nici fata de partener și nici fata de propriul corp. Sa ne culcam așa cu oricine doar pentru niste orgolii prostești? Nope