| Robberrtaa a întrebat:

Ce spuneti despre sexul anal? Este ceva rau? Din ce am inteles de la unii este chiar scarbos, altii zic ca daca o faci cu persoana iubita si ai incredere in ea nu are de ce sa ti se para asa. Voi ce spuneti?happy

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Decat sa asculti parerile unor copii,mai bine cauta in wikipedia, sau alte site-uri serioase, nu cu profil sexual. Vei afla aproape tot.Nu cred ca e bine ca toata lumea sa afle aceste mici -mari secrete.

| Iubiţica95 a răspuns:

Eu zic ca din fund trebuie sa iasa ci nu sa intre :d

| Byuska a răspuns:

D-zeu ti-a dat o gaura ca sa te poti F**E acum nu profitati si voi de toate gaurile care le aveti.Eu merg pe concluzia ca numa homosexuali fac sex anal ca alta posibilitate nu aulaughing

| Ionut_6463 a răspuns:

Sexul anal poate fi placut chiar pana la orgasm de ambele parti daca cei doi stiu ce fac.cu asta am spus tot.winking

| Robberrtaa explică:

Categoria se numeste "dragoste/sex" asa ca nu mi s-a parut ceva extraordinar daca am intrebat aici.n-am de ce sa caut in wikipedia pentru ca nu sunt chiar disperata si sa stiu fiecare detaliu.eram doar curioasa si voiam sa aflu pareribig grin (ps : la scoala se vorbeste cam EXCESIV de mult despre lucrul asta si nu prea inteleg de celaughing.de.

| crystyyoyo a răspuns:

Sexul anal e mai mult in capul baietilor, ei vor sa faca asta, fetele mai putin, e o chestie ciudata!