Faptul ca v-ati despartit cu ctv ore inainte de ziua ei e destul de nasol. i-ai facut fara sa vrei cel mai"superb" cadou. Daca inca mai ti la ea si vrei sa repari greseala pe care ai facut-o ar fi bine macar sa incerci. Poti sa-i iei ceva sugestiv care stii ca i-ar placea si bineinteles daca vrei sa te mai impaci cu ea poti chiar sa-i faci cadoul ideal si sa faci ca ziua asta sa fie speciala pentru ea facand acest gest. Daca i-ai luat deja cadoul normal ca ar fi frumos sa il duci. Ramane la decizia ta.Bafta
Dupa ce zici, tu esti vinovatul, nu?
daca iti pare rau si vrei sa va impacati, du-te sa ii duci cadoul, daca nu mai vrei sa fiti impreuna, mai bine lasa
Da, mergi sa-i duci cadoul Daca tu inca o mai iubesti poti sa ii ceri sa te ierte in speranta ca va veti impaca, dar spune-o din inima. A spus ca nu mai vrea sa te vada din suparare, daca zici ca ai facut-o sa planga. Cadoul nu conteaza, dar cu siguranta va aprecia gestul si faptul ca ti-ai facut curaj si te-ai gandit la ea. Poate ea se intreba ce -oi face tu in clipele in care ea plangea si nu s-ar fi gandit ca tie la ea iti era mintea S-ar bucura cred, mai ales de ziua ei. Noroc^^
Da, ai facut o greseala, dar ea ti-a fost prietena si merita s-o feliciti de ziua ei! Ai ocazia sa-i ceri scuze si s-o rogi sa va impacati. Poate, fiind ziua ei, s-o gasesti intr-o dispozitie buna si sa nu te refuze! Bafta!
Si ce daca va'ti certat.
macar din respect pentru ca ai stat cu ea dui ceva. poate o faci sa se simta mai bine.
succes
Nu conteaza daca v-ati certat.Conteaza de cand timp sunteti impreuna si din ce motiv v-ati certat, timpul insemnand cat timp a avut la dispozitie ca sa poata sa te iubeasca iar motivul semnifica cat de grav poate sa fiu lucrul care a dus la cearta.
Si faza cu "nu mai vreau sa te vad niciodata". iti zic eu ca a spus-o la nervi, mie mi s-a intamplat de foarte multe ori.Sun-o mai intai, intreab-o ce face si dupa spune-i ca vrei sa te duci la ea la bloc ca sa-i zici ceva, iar acolo o astepti un cadou.Eu zic ca un buchet de flori, o ciodolata (sa ii treaca supararea si sa o indulceasca e perfect) + bonus un sarut.
Bafta si sa ne zici ce ai rezolvat.
Buna! Nu conteaza daca v-ati certat.Totusi trebuie sa ii duci un cadou.Cine stie... poate va impacati. Daca nu puteti fi buni prieteni.papa