| Bruneta Cu Ochi Albastrii a întrebat:

Ce statusuri frumoase de dragoste cunoasteti? Eu am cautat pe Google si nu imi place nici unul.sad

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu fac statusuri din propria minte. Le concep pe moment.

Unul de moment : Sangele e si culoarea mortii dar mai mult a vietii.

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Am luat amenda pentru iubire depasit...riscam sa fac accindent si sa raman o inima zdrobitakiss:-X:-D<

Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste…

Esti lacrima ce aluneca pe obraz si mi se sparge in palma… esti IUBIREA!

Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima

m`ai cprins de tot in vraja ta si nimeni nu o mai poate dezlega.am stiut ca esti perechea mea. vreau sa fk parte din viata ta!

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor ca si si pe pamant exista raiul!

Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti? ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC

Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine!

De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic

Pentru ca te iubesc sper la viata
Pentru ca te doresc te astept
Pentru ca esti departe ma doare inima
Pentru ca existi si **** te numesti
Traiesc si te iubesc enorm

Daca ai fi apa m-as inek cu tine! daca ai fi pamant m-as ingropa cu tine! Daca ai fi aer as respira cu tine…. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?:*

PuRtAm fIeCaRe o DrAgOsTe In Noi…eU Pt Tn…Tu pT aLtA…FoCuL nE MiStUiE cRuNt Pe aMaNdOi…Eu ArD Pt Tn…Tu aRzI pentru AlTa…AsTePt un cuvant…AsTePtI uN cuvant…Eu dE La tine…tU De La aLtA…PrIvIrEa Ti-O VaD In ViS dEliRaNd…iAr tU ViSeZi pE AlTa…Si cE RaMaNe Sa Mai FaCeM Cand sOaRtA VrEa Sa Ne dEzBiNe?…TrAim…Doar iUbIm…DeSi Tu pE aLtA…ToTuSi eU Pe tine…

Cate picaturi de ploaie s-au scurs pe obrajii tai Atatea lacrimi au curs pe obrajii mei.De cate ori ai vazut asfintitul De atatea ori ma gandeam la tine.Acum cand te gandesti sa iti stergi obrajii Si sa inchizi ochii sa nu vezi asfintitul e prea tarziu ca eu am plecat.Pentru ultima oara iti spun"Te iubesc nu te-am uitat" "Dar plec ca m-am saturat"~x(at wits' endat wits' end

te iubesc oricat de mult ar trebui. tu esti singura persoana pentru care mai traiesc inca.cand am necazuri ma gandesc la tine si ma linistesc. tu esti petala unui trandafir ce se deschide, creste atunci cand imi vede chipul. te iubesc

ai aparut in viata mea, ca o minune…mai fermecat cu mii si mii de vb bune…ai alungat din jurul meu clipele grele. te voi iubi mereu minunea vietzii mele…!:X:X:X:X:X

se spune ca oamneii din greseli invata…. eu n-am invatat…. si te-am pierdut pentru totdeauna….crying…te iubesc te voi iubi toata viata mea…chiar daca acum e altcineva langa mine…. numai la tine ma gandesc.inchid ochii te ved pe tine…esti viata mea si vei fi mereu…nu te voi uita niciodata orice s-ar intampla…. numai la tine mi-e gandu.chiar daca esti cu alta stiu ca inca ma mai iubesti. dar asa a fost sa fie…orgoliul tau a fost mult prea mare…sa nu uiti niciodata ca nimeni niciodata nu te va mai iubi atat de mult ca mine oricat de mult ar vrea…cryingcryingcryingbroken heartbroken heartbroken heart...si muuuuulte altele

| Malvina24 a răspuns:

Nu prea stiu sa-ti spun acum, am multe scrise pe un caiet si cand vreau sa-mi pun ma uit acolo! uite unul: ''un barbat adevarat nu face dragoste cu un milion de femei, un barbat adevarat face dragoste cu o singura femeie intr-un milion de feluri'' sper sa-ti placa! mie chiar imi place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite astea`mi plac mie cel mai mult :
M-ai învăţat ce înseamnă să ţi se poarte de grijă. M`ai învăţat ce inseamna sa iubesc si sa fiu iubita...Am primit cel mai minunat dar.

Si daca el nu o sa-ti mai zica "Noapte buna!". si daca nici pe strada nu o sa-ti mai zica "Buna!". ai prietene care te suna sa-ti zica: "Fataa, esti de 1000 de ori mai buna" :x

Orgoliu este cel care distruge iubirea Caci dincolo de ceea ce rostesti, este ceea ce simti Si nu se exprima prin cuvinte...

Mă amuză băieţeii care se vaită că au suferit din dragoste, Si că nenorocita dracului ce a îndrăznit să le facă. V-a rănit orgoliul, mă, nu sentimentele!

mai multe pe http://minor-grl.hi5.com :)

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

25. Opusul dragostei nu este ura. Este indiferenta
26. Ploua acum Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!
27. Potzi PLANGE fara A IUBI:X Dar nu poti IUBI fara A PLANGE
28.Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului
29.Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange
30.Am invatzat sa visez...Dar in acelasi timp invat sa-mi tin ochii deschisi Realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu Dar o accept asa cum este
31.Te simti rau atunci cand tu iubesti pe cineva si stii ca el nu te iubeste pe tine ci pe alcineva te simti singur
32.Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale
33cel mai frumos in viata este sa iubesti dar...cel mai trist este sa nu fii iubit
34.Nu inceta niciodata sa zambesti nici atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se va indragosti de zambetul tau
35.Un cerc de prieteni nu se face cu compasul
36.Sunt punctuala ca moartea
37.Sunt 12 ingeri pe cer 3 se joaca 5 vegheaza 3 il pazesc pe dumnezeu iar ultimul vorbeste cu mine acum
38.Plecata pana la Mos Craciun avem niste afaceri de rezolvat Tu trebuie sa nu ma deranjezi, pentru ca altfel o sa te spun lu’ Mosu’
39.Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.
40. As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita
41.Indiferenta ta, raneste sufletul altora
42.Lasa trecutul unde a ramas, traieste prezentul gandindu-te ca viitorul este cel care va mai putea schimba ceva
43.Niciodata Plina De Mine Intotdeauna Satula De Voi
44.Daca in noaptea asta va veni cineva si te va baga intr-un sac nu te speria ci din contra BUCURA-TE pentru ca cineva te-a cerut de cadou de craciun
45.Nu suna la 112 daca la tine in camera vezi un barbat gras si cu barba lunga care vrea sa te vare intr-un sac, caci este trimis de catre mine… Mi te-am cerut ca dar de Craciun
46.De Craciun i-am cerut Mosului altceva decat cadouri, i-am cerut sa-mi imprumute un ren sa zbor cu el pana la nori ca sa pot saruta fiecare fulg ce-o sa cada peste tine in noaptea de Craciun.
48.As vrea s fiu o stea,
Sa stralucesc numai
Pt tine sa ma
Transform in ploaie
Sa cad usor peste trupul
Tau fierbinte, apoi sa
Ma evapor, s-ajung din
Nou in cer, sa le zic
Ingerasilor cat de mult te iubesc!
49.Sunt ca un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferintza si singuratate
50.Nu gasesc cuvinte prin care sa te fac sa intelegi ca sufletul meu nu stie reguli sau legi.
51.Am avut multe dorinte care nu s-au implinit ,
Am facut multe greseli dar pe toate le-am platit !
52.Un carbune aprins
E usor de stins
O prietenie adevarata
NU se strica NICIODATA !
53.Uneori,si ingerii plang.chiar daca nu-i vedem.uneori si ei plang pentru faptele noatre sau pur si simplu pentru noi ca suferim...chiar daca nu-i vedem fiecare dintre noi are cate un inger pazitor care rade si plange alaturi de noi!asa ca de fiecare data cand suferi si vrei sa plangi, gandeste-te ca si ingerasul tau va plange alaturi de tine...nu-l face sa planga,razi pe dinafara chiar daca inima pe dinauntru`iti plange!
54.Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dr a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
55.Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
56.My face is busy,so talk to the hand!
57.Vreau doua aripi ca sa zbor pana la nori.Caci numai daca visezi inveti sa zbori.
58.Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava.
59.Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oamnei nui-i pot suporta lumina.Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi
60.Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.
61.Viata poate fi inteleasa doar privind in urma ,dar poate fi traita doar privind inainte.
62.Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa sti ca nu va fi niciodata al tau.
63.Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu !
64.PuRtAm fIeCaRe o DrAgOsTe In Noi…eU Pt Tn…Tu pT aLtA…FoCuL nE MiStUiE cRuNt Pe aMaNdOi Eu ArD Pt Tn Tu aRzI pentru AlTa…AsTePt un CuVaNt…AsTePtI uN CuVaNt…Eu dE La TiNe…tU De La aLtA…PrIvIrEa Ti-O VaD In ViS dEliRaNd…iAr tU ViSeZi pE AlTa…Si cE RaMaNe Sa Mai FaCeM CaNd sOaRtA VrEa Sa Ne dEzBiNe?…TrAim…DoAr iUbIm…DeSi Tu pE aLtA…ToTuSi eU Pe TiNe…
65.Se spune ca oamneii din greseli invata eu n-am invatat si te-am pierdut ptr totdeauna te iubesc te voi iubi toata viata mea…chiar daca acum e altcineva langa mine numai la tine ma gandesc.inchid ochii te ved pe tine esti viata mea si vei fi mereu…nu te voi uita niciodata orice s-ar intampla numai la tine mi-e gandu.chiar daca esti cu alta stiu ca inca ma mai iubesti.dar asa a fost sa fie orgoliul tau a fost mult prea mare sa nu uiti niciodata ca nimeni niciodata nu te va mai iubi atat de mult ca mine oricat de mult ar vrea
66.Ai crezut c`o vei distruge,insa uite`o,dupa un timp,zambeste si e dulce !
67.Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore Ca ora are 60 de min Ca min are 60 de sec Dar nimeni nu mi-a spus ca o sec fara tine dureaza o eternitate!
68.Cateodata plangi razand . Stai mergand. Crezi visand. Te sufoci respirand. Urasti iubind. Pleci venind. Te pierzi gandind. Si mori traind.
69.Multe iti vor spune te iubesc nu ma uita doar eu iti voi spune uitama de vei putea
70.Orice s-ar intampla sa fii mereu cu zambetul pe buze.Sa nu uiti niciodata ca speranta moare ultima
71.Fii atent la persoana iubita pentru ca intr-o zi vei putea pierde un diamant cautand pietricele
72.Nu-i frumos si nu-i bine sa te crezi egal cu mine s-o mai faci si pe desteptu si sa uitzi ce e Respectul
73.Acum tot ce va pot spune este ca am ridicat fruntea mult mai sus decat toti aceia care mi-au facut rau si stau bine!
74.Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput
75.Am Intrebari De Pus Raspunsuri De Dat Ganduri De Ascuns OAMENI DE UITAT!
76.Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite-o dupa putin timp: zambeste si e dulce!"
77.Cei care ma critica si ma invidiaza.vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata!
78.Vei cauta privirea mea,in fiecare "ea" din viata ta!
79.Sa tii la cineva este usor dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu!
80.Nu merita sa plangi pentru nimeni ! Iar cel care merita, nu te va face sa plangi!
81.Poate am aere'n cap asta e doar problema mea nu poti sa ma suporti asta e doar problema ta nu ma cunosti nu mai comenta ai grija d viatza ta nu d a mea.
82.Imi iubesc prietenii,dar dusmanii ii ador,pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu,cu o treapta deasupra lor
83.Incerc sa-mi ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru buna impresie
84.Nu mai sunt fetitza pe care o stiai u mai de mult Poate nici n-ai observat De la un timp am mai crescut
85.Cel mai frumos cadou ce-l poti darui cuiva este PRIETENIA iar cea mai crunta razbunare este UITAREA!
86.Cel care te iubeşte atunci când toţi te dispreţuiesc iţi este prieten adevărat !
87.Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!"
88.Zambeste celor care te urasc Sa simta ura ta.Zambeste celor care te iubesc Sa simta dragostea ta Iar daca cei pe care ii iubesti Te ignora Zambeste sa simta indiferenta ta
89.Lasa’ma cu textele ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut si daca nu a fost asa.a fost pentru. ca n’am vrut!
90.Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceasi fata cuminte cu ganduri rele in minte
91.Am învăţat că indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta
92.Am învăţat că oamenii la care ţii cel mai mult îţi sunt luaţi prea repede
93.Nu uita ca si cei mai frumosi trandafiri au spini!
94.Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
95.Nu sunt perfecta...stiu! am o gramada de defecte...da` n`am obligat pe nimeni sa ma accepte"
96.Exista frunze care nu cad indiferent de cat de tare bate vantul.
97.Degeaba`ncerci sa ma intorci acum din drum, e randul meu sa ma joc cu tine acum ."
98.♥Si poate voi iubii din nou ♥Eu nu fur inimi,le primesc cadou♥
99.Dragul meu chiftea prajită,

Tinichea hodorogită,

Te iubesc şi te ador

Ca pe pui de curca chior laughing
100.Nu conteaza ceea ce crezi tu,eu imi iubesc prietenii in felul meu,nu cum spui tu.
101.As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
102.Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua.
103.Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu
104.Intr-o noapte o stea m-a intrebat: "De ce nu il lasi dc te face sa plangi?" I-am raspuns: "Stea,tu ti-ai parasi cerul?"
105.Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva ,undeva ,se gandeste la tine!
106.Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie, cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
107.Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva
108.Acum iti testez umanitatea.Testez,testez,testez mhhhh? Rezultat negativ nu esti om! Am descoperit ca de fapt esti un inger!
109.Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi!
110.Vrei sa incerci dar nu ai curaj.vrei sa ma atingi dar totu`i un miraj.renunta la vise sunt lucruri interzise
111.Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigata
112.Asta-s eu,n-am ce sa fac.Am vazut ce fete-ti plac.Nu`mi voi da ochii peste cap.Nu pot fi cum ai visat!
113.Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine...Dar incet,incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare
114.Cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte.Iertarea este calitatea celor puternici
115.Frumusetzea ochilor nu depinde de culoarea lor,Ci de felu' in care te privesk
116.Te uiti ca fraieru`n trekut, abea aqm iti dai seama ce ai pierdut, cand ma vezi ca zambesc frumos iti dai seama ca esti PROST
117.Mi`a fost greu te`ai bucurat,ai crezut ca`s terminata,oare unde ti`a fost gandul? nu stiai ca`mi vine randul?
118.Sunt o micka finetze invidiata de prea multe zdrentze
119.Dulce sau Amara,Cuminte sau Vulgara , sunt mereu Originala
astea sunt cele pe care le am eu in pc:-p sper sati placa

| speranata a răspuns:

Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA. sa cazi intr-o groapa numita FERUCIRE sa culegi o floare numita IUBIRE