| RaduNastase a întrebat:

Ce stiti despre Beatrice Filip, Theodor Pop? Acestia fac niste cursuri de genul Femeia pe intelesul Barbatilor sau Barbatul pe intelesul Femeilor, unde ajuta atat barbatii, cat si femeile, sa aiba relatii si flirt de succes. Ii stie cineva? ce parere aveti despre ei? La un prim master class mi-am facut o parere buna, dar apoi am inteles de la altii care au dat bani pe cursurile lor, ca se discuta chestii foarte basic, adica gen ca ''super puterile unui barbat sunt sa arate bine, sa mearga la sala, sa fie curat, sa se imbrace cu haine care ii vin bine etc'' nimic despre cum ar trebui sa se comporte sau ce sa spuna si cel mai important, ce SA NU SPUNA unei femei pe care o vrea, totodata, am vazut ca Beatrice Filip nu raspunde niciodata la intrebari pe privat, nici macar la cursantii ei care i-au platit, sau extrem de rar, desi mereu spune sa o intrebam pe privat daca dorim, orice. Nu mi se pare ca asta e atitudinea unui om serios cu ceea ce face, mai cu seama ca unii le dau bani, totusi, as vrea sa stiu daca merita banii acest curs, cu sau fara discutiile pe privat cu ea/el?

1 răspuns:
| Cresta a răspuns:

Haha. Asta e cel mai bun exemplu de succes... al lor. Stiu sa pacaleasca oamenii si sa le ia banii.