Stai Linistita Nu e un virus ci un site unde cineva din lista iti face o farsa! Am patit-o si eu si persoanele alea ignorale si incearca sa te prinzi cine face asta si spune-i sa inceteze! Stai linistita este un site( fundita?:*)
Exact acelasi lucru mi s-a intampl si mie tot in seara asta.numai ca asta mi-a facut-o un amic si imi baga numai status gen love, chestii. exista un program care poate sa schimbe status-uri.ai mess 11? cica e foarte prost.tot pe ala il aveam si eu cand s-a intampl si mi l-am sch.incearca mess 9 sunt mai putine sanse ca cineva sa poata sa iti mai faca chestii d-astea bafta.
Mergi la Messenger-->Preference-->Ignore List-->Si bifezi-->Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts. Sper sa fi te ajutat
Si eu am patit la fel in seara aceasta. Mi s-a pus un status ft urat. multi din lista mea au patit-o. Sunt ft curioasa cine e de fapt.
Exact asa mi s`a intamplat si mie acum vre`o 10 minute primi un mass de la nu stiu cine ca nu-l aveam in lista dadui X si`mi aparea daca sa dau cancel, dadui yes nimic important pana imi zisa unu din lista ca am la status ca sunt un mare FRAIER si dupa ce schimbai aparu aia cu s.p. pe 5 lei )
Citeste aici: http://xux.ro/o-alternativa-la-messenger/
o sa rezolve problema cei de la yahoo curand.
Ca sa nu o mai patesti odata,
Intri la "Messenger" (stanga sus)--> Ignor list --> Alegi prima optiune "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts".