| AđiţăCr7 a întrebat:

Ce stiti Despre Zodia Leu (pe scurt)

9 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Culorile zodiei Leu: auriu, portocaliu, rosu
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Leu: ambra, crisolit, diamant galben
Metale caracteristice pentru zodia Leu: auriu
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Leu: duminica

Principalele calitati ale zodiei Leu: calitati de conducator, siguranta de sine, generozitate, creativitate
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Leu: sa straluceasca, sa fie în prim plan
Defecte ale nativului din zodia Leu: aroganta, vanitate

Relatii între zodia Leu si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Berbec, Sagetator
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Scorpion, Varsator
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Taur
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Scorpion
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Fecioara
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Varsator
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Sagetator
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Berbec, Rac
Personalitatea zodiei Leu

Nativul din zodia Leu este încrezator în propriile forte, mândru, generos; stie sa îsi reprezinte interesele, îi place sa atraga atentia, poate fi condescendent. Nativul Leu este constient de propria valoare si este mereu preocupat ca meritele sa-i fie recunoscute în mod corespunzator si sa iasa în evidenta. Are o mare nevoie de respect. Este ambitios si creativ. Stie sa îsi creeze aparitii de efect. Vrea sa fie "vioara întâi", îsi organizeaza succesul, cauta prestigiul social. Este drept si marinimos.

Uneori, nativul din zodia Leu poate parea arogant. Amorul propriu si auto-admiratia îl pot costa simpatia celor din jur. Îi plac aparitiile teatrale, iar în familie tinde sa adopte rolul de stapân. Sentimentele sale puternice îl pot duce la speculatii si aventura. Poate fi egoist.

Sanatate : Vitalitatea nativului Leu este remarcabila; totusi, este sensibil la stres, care îi poate provoca tulburari cardiace. Este predispus la afectiuni ale sângelui, ale maduvei osoase si ale încheieturilor. Insuccesele îi pot afecta sanatatea.

| aliybella a răspuns:

Egoisti, plin de ei, de obicei amuzanti, isi urmaresc numai interesele chiar daca par ca le pasa crede-ma nu le pasa decat de ei. {eu sunt leu}

| adry3000 a răspuns:

Nativul leu este cald, spiritual, optimist si debordeaza de vitalitate. El trebuie sa se simta in centru univesului si sa primeasca nenumarate complimente de la o femeie. Indiscutabil trebuie sa conduca intr-o relatie si nu suporta femeile dominatoare si impulsive.
Zona erogena: Parul si spatele. Femeile din aceasta zodie acorda mare atentie ingrijirii parului lor si coafurii. Atat femeile cat si barbatii sunt excitati cand persoana iubita se joaca cu degetele in parul lor. Un masaj senzual pe spate este un alt mod excelent de a-i excita.
Zodie de foc: simtul cel mai dezvoltat: vizual. Are nevoie de stimulare vizuala fiind tot semn de foc, prin jocuri erotice, lumanari, focul din semineu. Foarte important in stimularea sa erotica aspectul fizic exterior, imbracamintea sexy si provocatoare, in cazul femeilor rujul, fotografii erotice, filme erotico-sexuale, expresia placerii pe fata persoanei iubite in timpul actului sexual.
PROVERBE pentru leu:
Omul de onoare, doar o vorba are.
Vulturul nu vâneaza muste.
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
Lauda de sine nu miroase-a bine.
Aschia nu sare departe de trunchi.
Pâna la Dumnezeu, te manânca sfintii.
Noroc la carti, ghinion în dragoste.
Daca vrei, poti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orgoliosi, vor mereu sa fie primii, se aprind mai repede decat chibritu, se angajeaza in conflicte.

| loolaa13 a răspuns:

Eu sunt leu si iti voi descrie caracterul meu:
-Energica
-Umpic orgolioasa
-Ma indragostesc f repede
-Am impresia ca doar eu am dreptate
-Am un stil ciudat de am ma distra
-Sunt o prietena buna {adica stiu sa tin un secret, pot da sfaturi}
-Ma enervez f repede
-Nu suport cand cineva se da mare si tare...sau minte pentru a crede ca e super
ex: o fata grasa de la mine din clasa zice ca cica unu de la cls a 12 se da la ea, ea fiind o urata, si proasta, care nu a avut un prieten in viata eioh go on
-Cand mi se pune pata pe cineva nu scapa de mine
-E mareee lucru daca ajungi sa-mi fii prieten adevarat.

Aici chiar am fost sincera.rolling on the floor... putine cazuri asa...
In fine
Sper ca te-am ajutat
Hay ca te-am pupacitkiss
Byewave

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Pe scurt : nu crede these ballshits

| Brandusha16 a răspuns:

Eu sunt exact ca lov3, deci n-as avea ce sa mai spun.Aaa da, Leii sunt foarte gelosi. Dar nu toti Leii sunt la fel. Conteaza si ascendentul lor. big grin

| florrymiha a răspuns:

Pai cu ce sa incep? egoist...iti cam place sa asculti noutati, de multe ori te gandesti numai la tine, de mute ori nu iti pasa d nimeni, vrei mereu sa obtii tot ce vrei, ca altfel pui botu si dai din picioaretongue, iti place sa tipitongue sa te dai mare. mai sunt multe.dar mi-e lene sa le scriu. pa pa. ne vedem maine:-H

| anabatr a răspuns:

Se pare ca fiecare are parerea lui insa important e sa citesti informatii precise nu luate din zbor. gasesti pe https://www.zodiacool.ro informatii legate de zodii. eu aici imi citesc horoscopul zilnic

Întrebări similare