| Derye a întrebat:

Ce subiecte abordati voi cu persoane pe care nu le cunoasteti?

Adica daca sunteti pe o masina, cu o persoana din orasul vostru, pe care o cunoasteti asa, adica stii unde sta, stii mici detalii, dar nu ai vorbit niciodata cu ea. Un fel de cunostinta.
Ce faci ca sa-ti umplii timpul?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu si nu ma intereseaza.

| mada_9093 a răspuns:

Buna! de obicei intr-o situatie de genu asta vreti sa aflati mai multe unul despre celalat asa ca o sa vb mult sau puteti sa va plimbati sa gasiti un lucru care va place amadurora si dupa asta sa faci ce ai face cu o persoana pe care o cunosti(sau ai putea sa faci asta de la inceput )
sper ca te-am ajutat
succes!

| xSoaked a răspuns:

Si eu am fost in astfel de situatii, dar mereu au fost persoane din scoala mea ( nu din clasa, desigur ) pe care le cunosteam doar din vedere si am observat ca au acelasi traseu cu mine spre casa. M-am apropiat de ea/el si i-am zis "Hey, tu esti cu mine in scoala..." si apoi si persoana respectiva m-a salutat si m-a recunoscut, iar apoi totul a venit de la sine. Subiectele discutate adesea de mine in astfel de situatii sunt muzica, hobby-urile, filmele si alte subiecte care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine. Daca nu ar fi in aceeasi scoala cu mine ( desi nu mi s-a intamplat ) si mi-ar placea persoana respectiva ( nu in sensul de "imi place de un baiat", ci "mi-ar placea ca prieten/prietena/cunostinta" ), i-as zice "Buna, am observat ca de ceva timp avem acelasi traseu/te-am mai vazut prin oras/etc.", iar subiectele de discutie ar fi tot aceleawinking