| ramonika125 a întrebat:

Ce subiecte de discutie asi putea incepe cu prietenul meu pentru a nu il plictisi, vorbim foarte des si nu prea gasim uneori subiecte. as vrea sa evit discutiile despre viata sexuala, sunt foarte timida in sensul asta, desi am inceput-o cu el. pup astept raspunsuri

6 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

De ce ai sta cu cineva cu care n-ai ce să vorbești? E trist, serios.

| PinkNightmare a răspuns:

Pai ai putea citi ceva articol interesant sau o carte etc. si sa dezbateti subicetul articoluliu/cartii. Sunt teme f interesante legate de univers/metempsihoza/filozofie etc. Sunt f multe subiecte de genul si cred ca macar o data o astfel de tema ar trebui dezbatuta intr un cuplu. Daca se intampla ca uneori sa nu aveti subiecte de discutie nu te ingrijora, la un mom dat se intampla in orice cuplu.Iar legat de viata sexuala te inteleg, insa incearca sa fii deschisa si fara inhibitii pentru ca pana la urma nu ai de ce sa te rusinezi, sexul/dragostea sunt niste lucruri ormale prin care orice om trece.

| Florin123456789 a răspuns:

Pai incearca sa gasesti ceva in comun cu el. Filme, drumetii, ceva despre scoala, nu le ocoli nici pe cele legate de sex, pentru ca asta fac viata mai picanta. Ai grija pana unde mergi.

| Lette a răspuns:

Trebuie sa fie ceva natural, nu trebuie sa iti spunem noi despre ce sa vorbesti. Daca simti ca nu poti, inseamna ca ceva nu e tocmai ok

| 4l3xXx a răspuns:

Incearca sa zici si tu cate o gluma. Baietilor le plac fetele glumete sau vorbeste cu el despre sportul preferat. FUNDITAbig grin

| Versace_Geany_1993 a răspuns:

Incearca s vb mai rar cu el...asa vei vea ce vb,,,, ilcunosti bine?,, ca sa-ti spun mai mute