anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce subiecte poti aborda cu o fata de 16 ani (clasa 10). Eu am 14 si nu stiu ce sa vorbescu cu ea. Vreau sa intru in vorba cu ea. Eu sunt mai timid.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
important e sa afli daca are iubit, daca nu are, poti incerca sa intri in vorba cu ea, dar nu o lua prea tare, usurel si vezi cel putin daca ii face placere sa stea de vorba cu tine, daca te ignora ori se plictiseste repede de tine, nu are rost sa insisti. daca tine vrajeala, incerci sa fii cat mai atent cu ea, restul vine de la sine
O zi frumoasa sa aihappy

| luniii a răspuns:

Esti prea mic pentru o fata de 16 ani.Sry.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cam greu cu fete mai mari ca tine.Crezi ca te baga in seama? Sau ca nu are prieten?
Dar incercara moarte nu are, nu?
Cumpara o floare un trandafir alb sa zic... Abordeaz-o ( de preferat intr-un loc public )Darueste-i trandafirul, fa-i un compliment ( zii ca e frumoasa, ca parul ei miroase frumos ). Daca reactineza intreb-o daca are prieten si daca ar vrea sa iesiti la un suc... restul vezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Pentru inceput ia-o usurel, invit-o la un suc.
Te pup!

| Annyya a răspuns:

Ai grija, poate are iubit. Daca nu are, poti incepe prin a invita-o la un suc, lucruri simple. Nu trebuie sa te grabesti, nu ii cumpara cadouri scumpe, fii tu insuti! Baftawinking

| 2008 a răspuns:

Incearca sa te interesezi ce-i place, sigur e pasionata de sport muzica ceva filme...