| Markus_4003 a întrebat:

Ce surpirza ai vrea ca prietenul tau ca sa-ti faca? Fetelor help

7 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Ori ce surpriza mi-ar face, tot e mai important ceea ce simt in interior. O bijuterie nu s epoate compara niciodata cu amintirile care ne raman pe veci in suflet. Cadourile le pui intr-o cutie peste ani, undeva sus in pod, si le vei gasi candva prafuite, insa amintirile ce le pastrezi in sufletul tau nimeni nu ti le poate lua, nimeni nu le ascunde intr-un pod iar tu iti aduci aminte mereu de ele, nu doar atunci cand crezi ca s`a adunat prea mult praf.

| mystik a răspuns:

As vrea sa merg cu el intr-o excursie pe citeva zile la paris, sau sa-mi organizeze o saritura cu parasuta...

| Nebuneală a răspuns:

Bunahappy
Cam greu de zisthinking cred ca mi-ar placea sa petrec weekend`ul cu ellove struck undeva doar noi2... happy ar fi superhappy
Sau sa imi petrec toata vara cu ellove struck
pahappy

| evelin_1888 a răspuns:

Un album cu pozele noastrelove struck. un buchet mare de trandafiri rosii... o bijuterie pe care sa o port mereu.nu stiu ar fi mai multe.cred ca este bine sa ii faci un cadou care sa ii aminteasca de tine.bafta:*

| Creatza_4434 a răspuns:

Nu cred ca, conteaza atat de mult surpriza atata timp cat e din sufletwinking

| Cathy_5203 a răspuns:

Niste flori sau o invitatie in oras...nu stiu mie imi plac baietii care sa ma surprinda si sa fie tandri si atenti cu mine!big grin

| georgianaelena12 a răspuns:

Pai un buchet mare de trandafiri rosii sau albi(albi -puritate si rosu-iubire), o bijuterie sau ceva ce ii place foartemult (de obicei noi fetele ne lipim de o pereche de pantofi, o rochie sao o bluzalaughing, sau ai putea sa ii pui pe jos petale de trandafiri si lumanari multe iar pe covor sa ii pui o cutie cu bomboane "I ♥ you" Milka (sunt bune rau). Altceva nu stiu sau poate un parfum iti recomand Celine Dioon sau Bond Girl (daca stai bine cu banii) daca nu poti lua XO roMANTIC sau Bu Sau XO fresh. fundita? papa