Il iubesc pentru ca e dulce, pentru ca e inca copil, pentru ca il simt langa mine chiar daca suntem departe unul de celalalt, pentru ca ma dor suferintele lui, pentru ca a fost langa mine mereu cand am simtit nevoia...il iubesc pentru mii de alte motive pe care nu am nici chef nici timp sa le insir aici!
Felu` lui de a fi, caracteru`, aspectu`, daca se ingrijeste, si daca se imbraca cat de cat bine; d; d
Ochii, mainile, verticalitatea, corectitudinea, nebunia, bucuria, felul cum ma priveste, cum imi vorbeste, cum ma face sa ma simt de 18 ani mereu, glumele, ridul dintre sprancene, felul cum ridica sprancenele, vocea, inima, duodenul si ficatul, sarutul, muzica pe care o asculta, zambetul...ma repet? Inseamna ca e grav ce simt!
Il iubesc pentru ca este micuts.ma refer ca nu e baiat dintr'ala inalt sa sperie pe oricine, el e un baiat mic de inaltime, dar e foarte dulce inca este un copil. ochii lui albastrii ma fac sa nu ma pot opri din a-l privi. felul cum imi spune "te iubesc" ma innebuneste si ma face sa-l ador. imi place si felul cum se imbraca, este la moda nu cu blugi dupa vremea lu' mama. felul cum se comporta cu mine.
A mai fost o intrebare de genul asta si voi rapsunde exact cum am raspuns si la cealalta:
Faptul ca este sincer si pot vorbi cu el despre absolut orice, faptul ca nu ma obliga sa fac nimic din ce nu vreau, faptul ca ma iubeste enorm si ca e in stare de orice pentru mine, faptul ca stie ce vrea de la viata asta, ca imi aduce zambetul pe buze in orice moment, ca nu lasa pe nimeni sa imi faca rau si ma protejeaza mereu si nu in ultimul rand, faptul ca ma face sa ma simt cea mai speciala cu iubirea lui!
Numai bine!