| Raniia a întrebat:

Ce te faci atunci cand nu simti ca ai in casatorie o dragoste sentimentala?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Pai imi place sa am o relatie la superlativ.M-am casatorit din dragoste si scopul meu este sa mentin flacara aprinsa in caminul nostru.Din pacate sunt si familii unde lipsesc minunatele simtaminte si dragostea, este o relatie rece. Nu iubesti o persoana daca nu iti impartaseste sentimentele, daca nu este compatibilitate emotionala si intelectuala.Intotdeauna ma gandesc ce as putea sa fac pentru ca sotul meu sa se simta fericit si iubit? Sunt o sotie creativa si mentin vie dragostea noastra.

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Casatoriile nu au de fapt - cu rarrissime exceptii! - la baza adevarata Dragoste, ci interesele economice si sociale de "potriviri" dintre cele mai diverse! Si eu doar o reiterez! Cititi "Contractul social" al lei Jean Jacques Rousseau, spre edficare. Prea putini se mai imbata azi cu apa rece! Prietenia, respectul, buna intelegere, toleranta, poate si niste pasiuni comune pentru sport muzica, etc, si alte cateva ingrediente, intre care bineinteles si ceva sentimente, fac adevaratul "cocktail" care uneste oamenii! Si sa nu uitam unirea si pasrarea averilor impreuna sau in familie, caci fara bani, nimic nu merge! Uitati-va cu atentie si siceritate in jur. Asta e! Fericiti cei ce, totusi, au si niste sentimente puternice si reciproce, indiferent de forma relatiei lor! A nu se uita ca NU hartiile tin oamenii alaturi! Cei ce stau, totusi asa, fara sentimente, sunt de compatimit! Sa iasa si sa-si caute adevarata Dragoste!

| 354 a răspuns:

Buna! desi nu sunt casatorita, consider ca orice persoana care hotaraste sa faca acest pas, il face din dragoste si nu din alte motive.Se intampla de multe ori ca in cele mai multe casatorii flacara iubirii sa nu fie mentinuta si atunci se ajunge la ceea ce ai spus tu, nu mai este iubire.Nu prea ai ce sa mai faci atunci cand nu mai este dragoste din partea amandurora, pentru ca "dragoste cu sila nu se poate ". Daca tu nu simti asta in casnicia ta nu mai iubesti atunci ar trebui sa ii spui partenerului tau de viata, sa discutati si sa ajungeti la o cale de mijloc, asta este parerea mea si asta as face eu daca as fi in locul tau!

| Firdinica a răspuns:

Eu in locul tau as divorta, dar sa stii ca eu nu sunt inca maritata deoarece sunt minora! Funda?

Întrebări similare