Ii respecti decizia incerci sa te concentrezi pe alte activitati si la un moment dat vei cunoaste pe altcineva care iti va impartasi sentimentele
Ps:dragoste cu sila/mila nu se face
Am trecut prin aceasta problema acum ceva timp.La mine a fost problema ca noi am fost si impreuna si mi-a spus ca numai simte nimic pentru mine, ca numai ma iubeste...cum m-am simtit eu in momentele alea cand mi-a spus? ca ultimu om de pe pamant...numai aveam putere sa spun nimic.A fost greu.Incepusem sa ii respect decizia dar imi era greu.
Am luptat ca sa il uit,sa numai ma gandesc la el,chiar imi pierdusem orice speranta, pana intr-o zi cand s-a intors la mine si mi-a spus ca si-a dat seama ca a fost greseala, a fost o reactie de moment si ca de fapt el inca tine la mine, acum ne-am impacat si totul este bine
Cel mai bine in astfel de situatii incearca sa acepti acest lucru, cu toate ca stim ca doare enorm de mult, dar trebuie sa incercam.Sa incerci sa nu te mai gandesti la aceea persoana pentru ca mai mult rau iti vei face.Este bine sa stergi tot ce tine legat de ea.Iesi,distreaza-te,fa o activitate, orice altceva care sa te tina ocupat.
Orice inceput este greu dar daca ai vointa cu siguranta vei reusi sa treci peste asta.
Faci ceva ce te tine ocupat si nu te mai gandesti la el/ea.Incerci sa uiti. Totul are o solutie, doar daca tu vrei asta.
In aceasta situatie te iei cu mainile de cur si sari de 3 ori in cerc dupa te va placea )
Pe bune? nu ii poti comanda inimii deci las-o moarta
Pai logic incerci sa il/o faci sa simta la fel, sau cu alte cuvinte treci mai departe, il/o uiti daca ea/el nu simte acelasi sentimenete pentru tine.
Pai incerci sa il faci sa simta la fel. Daca nu iese, si intr-adevar iubesti mai suferi putin, dar o poti lasa balta si sa treci peste ca viata nu se termina cu o iubire...
Ii dai` papucii... daca nu te place sentimentul ar trebui sa fie reciproc k `degeaba il iubesti u` daca` el sau ea nu te place...
Incerci sa ii dia atentie iar daca nu vrea sa fiti impreuna o lasi balta ptc nu ai ce face.am patit-o si eu
Andrei91922722 întreabă: