| Biutzaaaaa a întrebat:

Ce tehnici sa mai folosesc in sexul oral pe care il fac prietenului meu? Vreau sa il satisfac cat mai mult posibil.Baieti...cred ca voi stiti cel mai bine ce i-ar placea,dar fetelor... daca aveti si voi idei, ajutati-ma happy dau funda

Răspuns Câştigător
| Giuvaer a răspuns:

Din ce am citit pe sarite nu am vazut un raspuns concret.Ca e bine sau nu sa faca un oral 14-15 ani cat are, ramane la latitudinea ei.

Uite fata mea http://www.vice.com/ro/read/ghidul-vice-pentru-un-blowjob-bun
de aici de descurci singura, mi se pare cel mai bine scris articol pe tema asta.

P.S pentru baietii care vor sfaturi despre reciprocitatea acestui serviciu, gasiti pe acelasi site un ghid si pentru voi.

122 răspunsuri:
| Biutzaaaaa explică (pentru FlameHaze):

Ce consecinte? Si nu e chiar asa de rau cum va imaginati voi.

| Biutzaaaaa explică (pentru JasminNoir):

Bravo. Dar ce aveti toti cu varsta mea? Sunt destul de mare.

| Biutzaaaaa explică (pentru Dariusuu):

Am demnitate cum sa nu am. Nu inteleg ce rau in asta atat timp cat o fac cu persoana iubita. Nu sunt genul ala care sa faca la mai multi. Il iubesc doar pe el.

| Biutzaaaaa explică (pentru DeeaMarry):

M-am gandit si la ei. Dar asta ne face fericiti si nu imi pot lasa parintii sa ma impiedice. Nu cred ca va veni acea zi in care sa regret ce am facut.

| Biutzaaaaa explică (pentru SatanLovesYou):

Majoritatea zece uneori si cate un noua.btw fac engleza in particular si stiu mai bine decat oricine. Vorbesc mereu in engleza cu prietenii mei si cu verisoarele mele din miami beach si canada. Daca ele au spus ca ma descurc foarte bine atunci parerea ta nu mai conteaza

| varcolaccc a răspuns:

Imi pare rau dar chiar te judec aspru. Da esti mica sa faci asa ceva. Injositor nu dar prea mică da ai 15 ani dar sa stii cand o sa te maturizezi o sa iti dai seama de prostia asta sau poate ca nu. Il iubesti laughing la vârsta asta nu prea stiu ce iubire sa simți dar ma rog faci cum gandesti. Daca tie asa iti place sa faci e treaba ta dar sa nu vi aici si sa zici dupa ce ca i-ai facut m*** te-a părăsit. Mai rau ca tigani ajungem straight face Vai de pl noastră de romani. Scuzati expresia. Ps: In legătura cu judecatu. nu te judec am gresit ca nu eu am puterea de a judeca un alt om numai Dumnezeu asa ca gandeste-te pe viitor ce faci cu viata ta. Succes

| Biutzaaaaa explică (pentru varcolaccc):

Am sa ma gandesc dar la el nu vreau sa renunt. Il iubesc mult.

| Biutzaaaaa explică (pentru Giuvaer):

Multumesc mult! :*

| SatanLovesYou a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

Foarte bine. Dar tot ai comis greseli. Asa ca...da, parerea mea si nu numai conteaza. Dar tu "culegi" numai ce-ti convine. Sa stii ca se invata inca de la inceput ca "i"(referitor la propria persoana) se scrie intotdeauna "I" (litera mare). Si nu, nu e o greseala minora. Si altele...dar, deh, stii mai bine decat oricine, nu?
Eu zic ca ar trebui sa dai drumul la fitele astea ca nu-ti prind deloc bine. Ti-au oferit parintii tot ce-au avut si ti s-a urcat la cap? Nu mai stii ce sa faci ca sa iesi din monotonie? Grav, foarte grav. Dar, cum am spus mai sus, ai putea sa-ti repeti niste lectii de engleza. Nu ar strica. Poate la romana, asa, putin, cu virgulele.

Cel mai destept cedeaza asa ca hai pa!

Asta se intampla cand nu mai faci fata...in regula, conversatie incheiata.
Si nu, nu cel mai destept cedeaza. N-ar avea de ce. Un c*cat creat pentru manipulare.

| JasminNoir a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

Stii ce? M-am razgandit. Mai bine impusca-te tu. Ai mai mare nevoie ca mine. Iti doresc sa ramai gravida si sa te bata mama ta de numa' sex oral sa visezi. Vise placute in continuare.

Ce pacat ca te-ai razgandit. faceai un bine lumii...Eu chiar visez frumos si nu am cum sa raman gravida de la sex oral rolling on the floor :* Pa

Inca esti aici? Bye bye :*

Parca era conversatie incheiata? Shh, gurita.

Du-te tu fetita. Eu faceam un bine lumii? Lumea nu are nevoie de carpe bune de sters la fund ca tine, care la 14 ani fac asa ceva. Si stiu scumpete ca nu poti sa ramai gravida de la sex oral, dar nu te-ai gandit ca dupa ce i-ai s***-o de cateva ori treceti si mai departe? Sa nu mai vorbim de boli. Imi vine sa te injur, dar ma abtin. Si nu imi trimite tu mie d-astea " :*". Is curioasa ce face maica-ta in timpul asta...

Tu esti o carpa nu eu :* Nu e traba ta ce fac eu la varsta asta. Si bine faci ca te abtii big grin Sa stii : Curiozitatea a omorat pisica :* Pa pa

Shhhttt tongue

NEIN! laughing)

Ma scuzi, da ce m-ai facut carpa fara motiv? Ca sa dai si tu o replica "inteligenta"? Nu eu sunt cea care la 14 ani intreb despre tehnici de sex oral ca sa-mi satisfac, vezi Doamne, iubitul, ci tu. Si cum adica nu-i treaba mea? Despre ce curiozitate vorbesti? Doar ai postat intrebarea public. Trebuia sa te astepti si la astfel de comentarii. Daca crezi ca suntem curiosi, de ce naiba mai astepti raspunsuri?! Ce? Vrei sa-ti zic : Felicitari, fata mea, esti un exemplu bun, tine-o tot asa? In fine, nu-i treaba mea ce faci tu, ai dreptate. Doar..incearca sa vezi altfel lucrurile, atat pot zice. Hai sa incheiem si conversatia asta, nu-si are rostul. Ai grija de tine.

Bine. Mersi happy

| FlameHaze a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

LOL, cică nu-i chiar aşa de rău. Băi copchile compot ai 14 ani ce dracu', dacă acuma faci de-astea la 20 ani o să scrie pe tine "intrare liberă". Doamne dă să te prindă mă-ta şi să rămâi fără păr în cap!winking

Am 14 ani sunt destul de mare cat sa imi dau seama ce fac.Si nu ma confunda cu o curva, il iubesc doar pe el si doar lui i-as face asa ceva.Nu are cum sa ma prinda deci keep calm. :*

Eşti destul de mare cicărolling on the floor). Pfoo numa când văd specimene de-astea ca tine îmi vine să le împuşc, că oricum consumaţi aerul degeaba. oh go on laughing)

Poate tu consumi aerul degeaba.Shht,gurita hai hai ca nu mai am chef de cearta laughing

Mdea, ce te-aş băga la origine, da' nu sunt lift să mă cobor la nivelul tău.winking

Deja te-ai coborat, draga, atunci cand ai zis ca m-ai baga la origine laughing Si eu parca stiam ca se zice "in" origine... laughing

| evelyn000 a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

Nu am de ce sa te judec. faci ce vrei cu viata ta si sunt sigura ca toate fetele care te judeca pe aici si-au inceput viata sexual in prima noapte a nunti. lol... just relax

| Biutzaaaaa explică (pentru evelyn000):

Mersi :*

Ce replici de baltă ai. Îmi provoci milă. De fapt, scârbă.