Hai ca-ti spun o istorioara, sper sa intelegi ce vreau sa spun...Se intalni odata un om cu un filozof.Omul incepu a-i insira laude despre femeia lui:
-Nevasta mea e frumoasa!-zise omul.La asta inteleptul scrise pe o hartie un 0.
-Nevasta mea e bogata!-zise omul.Filozoful mai scrise un 0.
-Femeia mea e de neam mare!-zise omul.Filozoful mai scrise un 0.
-Femeia mea e cuminte!-zise omul.Filozoful mai scrise un 0.
-Femeia mea e harnica!-zise omul.Filozoful mai scrise un 0.
-Femeia mea e blanda!-zise omul.Filozoful mai scrise un 0.
Acum era sase zerouri laolalta.Atunci omul mai adauga:
-Femeia mea mai e o femeie cu frica lui Dumnezeu si cu purtari curate.La asta, filozoful scrise numarul 1 inaintea celor sase zerouri.Prin asta, cele sase zerouri deodata capatara pret si se facura un milion. Poate sa aiba o femeie sau un om oricat de multe si bune insusiri; ele nu ajung nimic daca nu stau in fruntea lor credinta, morala, si purtarile bune.
Sa ma iubeasca, sa-l iubesc, sa ma respecte si sa aiba simtul umorului (dar fara sa faca misto de cei din jur)
Cred ca sinceritate, intzelegere si acele calitatzi care mor face sa-l iubesc mai mult...
Spontaineitate...inteligenta...fidelitate...mai multe chestii sunt multe de spus! cel mia important e sa te poti intelege cu ea...sa fim pe aceeasi lungime de unda...si sa ma surprinda placut non-stop
Poi cred ca toata lumea in primul rand isi doreste sa iubeasca, sa fie iubit, sa fie inteles de persoana iubita, dar cred ca cel mai important lucru este COMUNICAREA... fara comunicare nu ajungi nicaieri intr-o relatie...
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: