| Razeph a întrebat:

Ce ti se pare cel mai important la o fata?

Răspuns Câştigător
| Ro0oBerT a răspuns:

Pai nu conteaza numai aspectul fizic, dupa cum se uita toti baietii ci sufletul, dar sa nu fie si draguta, nu vreo stramba cu 2 dinti in gura si cu un ochi de sticla laughing

10 răspunsuri:
| anca29 a răspuns:

Pai... Eu fiind fata cred ca baietii ar trebui sa se uite si la interiorul fetei? Bunatate, cultura, generozitate etc. Dar totusi are si Roberto dreptate... Nu pre-ati vine sa te indragostesti de calicaturi!

| anca29 a răspuns:

Pai... Eu fiind fata cred ca baietii ar trebui sa se uite si la interiorul fetei: Bunatate, cultura, generozitate etc. Dar totusi are si Roberto dreptate... Nu pre-ati vine sa te indragostesti de calicaturi!

| aveadrianus2 a răspuns:

Sa fie ea insasi.Sa fie cat mai "naturala" pentru a lasa lucrurile sa decurga de la sine, fara nici o influenta, sa fie sincera(nu in totalitate pentru c a nu exista femeie/barbat 100% sincera/sincer).

| ComatoseWine a răspuns:

Sa fie o fata!

Adica sa nu fie o tentativa de baiat care se da cu "tupeu", injura de rupe si bea de stinge.Un baiat nu isi doreste alt baiat.

| Alicamai a răspuns:

Poi sa fie inalta si draguta sa aiba trasaturi fine big grin

| Ando1dul a răspuns:

As fi cam ipocrit sa spun ca aspectul fizic nu conteaza avand in vedere ca pentru mine este cel mai important, dar pe locul 2 se afla atitudinea.Nu suport fitoasele, pitipoancele si curvele.

| Hasss a răspuns:

Voi vorbiti fetelor... care numai dupa bani va uitati (nu toate cam 90%)
BANI BANI BANI SI IARASI BANI altceva numai stiti bani si distractie iubire p...
zice-ti de baieti ca va f... si dupa va da papuci pai bine va face din moment ce voi vreti sa profitati... urasc fetele astea ar trebui sa fiti aruncate la gunoi cele care profita de baieti care cu adv tin la ele. de asta-i viata din ziua de azi bani sex si multa distractie.

| timisoara a răspuns:

In primul rand conteaza aspectul fizic, pentru ca degeaba are sufletul bun, daca ti-e rusine sa iesi cu ea in oras... Daca aspectul fizic e pe gustul tau, trebuie sa vezi daca aveti ceva trasaturi comune, cum iti petreci tu weekenduriile cum si le petrece ea, sa fie draguta.Sa nu te minta, sa aiba incredere in tine...

| đɾεαmεɾ a răspuns:

Pai eu sunt fata..si cred ca orce baiat ar trebui sa uite un pic de aspect si sa se gandeasca la sufletul si inteligenta fetei."TOTUSI"..cred ca niciun baiat nu vrea o fata care nu stie cat face 1+1 (Dar si fata trebuie sa fie cat de cat draguta)

| ady_8441 a răspuns:

Nu e nimeni perfect sau sa necesite partenerul o calitate anume trebuie un echilibru Nici proasta sau ff inteligenta nici un fotomodel cu fite dar nici vreo tipa care a facut multi ani de hockey Si cum se zice nu e frumos ce e frumos e frumos ce imi place mie acu depinde si de persoana.

Întrebări similare