Sa il prinzi in menghina si sa il indrepti... Nimic, logic, asa te-ai nascut, doar nu este la 90 de grade
Forma penisului, ca si celelalte caracteristici fizice, difera de la un barbat la altul. Penisul poate fi mai lung sau mai scurt, mai gros sau mai subtire, mai drept sau mai putin drept.
Penisul este format din trei cilindri de tesut erectil. Acestia sunt inconjurati de o teaca elastica (numita tunica albuginea). Cei doi cilindri superiori (corpi cavernosi) se umplu cu sange, in timpul excitatiei sexuale. Ei sunt responsabili de rigiditatea si cresterea in lungime si in grosime a penisului. In stare flasca penisul "priveste" in jos in timpul erectiei penisul "priveste" inainte Bineinteles, nu este vorba de o directie perfect paralela cu solul si perfect perpendiculara pe corp.
Cauzele curbarii penisului, in momentul erectiei, spre o anumita directie ar putea fi data de o dezvoltare inegala a celor doi corpi cavernosi, traumatisme ale penisului, boala Peyronie - Boala Peyronie se manifesta prin curbarea anormala a penisului in timpul erectiei datorita dezvoltarii unei cicatrici a tesutului erectil - sau pur si simplu curbura apare in urma "invatarii" penisului (din cauza lenjeriei stramte) sa stea spre partea dreapta sau spre partea stanga a corpului.
Curbarea excesiva poate crea probleme in cazul sexului cu penetrare (introducerea penisului in vagin este dificila sau imposibila), probleme de erectie (durere sau erectie insuficienta), probleme de ejaculare.
Din dorinta de perfectiune si din cauza faptului ca ceea ce este prin revistele si filmele "de specialitate" prezinta numai penisuri perfecte din toate punctele de vedere, barbatii tineri, uitandu-se la penisul lor, isi pun de multe ori intrebarea "Al meu o fi normal?". Diferenta dintre un penis normal si un penis cu probleme o poate face numai medicul care consulta. Asa ca daca esti in situatia de a-ti pune intrebarea "Penisul meu este normal?" apeleaza la medicul specialist pentru a primi un raspuns in cunostinta de cauza.
Daca ai penisul curbat, daca ai erectie dureroasa sau insuficienta, daca ai probleme in momentul penetrarii sau daca ai probleme in momentul ejacularii, ia legatura cu un medic specialist androlog (specialitatea medicala se numeste ANDROLOGIE) sau urolog(specialitatea medicala se numeste UROLOGIE) pentru un consult medical.
Nimic. Asa stramb ofera placeri mai mari partenerei. Lol, cum suna... Si multi il au stramb! Pe bune.
Incearca sa l indrepti cu un ciocan asa am facut si eu si a functionat este putin dureros dar trece?
HunkMan întreabă:
SaStiiCaAmUitatCumMaCheama întreabă: