Ar trebui sa stai linistita sa nu te mai superi.Pana la urma si daca e sa te paraseasca te paraseste oricum chiar daca vrei sau nu.Eu zic asa stai linistita nu te mai enerva cand incearca sa te faca geloasa fi indiferenta.Gandestete ca un om nu poti sa il ti cu forta langa tine.Cu cat ii arati ca nu iti pasa cu atat este mai bine.o sa se mire si el cum de nu te mai superi.Gandestete ca gelozia in exces nu duce la nimic bun decat la despartire o sa se staure de atata gelozie din partea ta. Poate este doar in mintea ta faptul ca te inseala daca nu ai incredere in el despartete de el.Gelozia= boala grea. Pierzi clipele fumoase alaturi de el preocupandute de gelozie.Inceraca sa ai mai mult incredere in tine, sau crezi ca ti.l poate lua orice fata? Bafta!
Nu stiu daca o sa ma intelegi, dar trebuie sa pari in continuare "geloasa" chit daca esti sau nu. Intr-o relatie, cea mai importanta chestie este comunicarea. Daca ea nu exista, nu stiu ce sa mai spun. Numai bine!
Dupa parerea mea du-te la politie depune plangere daca ai mesaje pe tell aratele sa vada ca este adevarat si spune-le ca esti hartuita moral si daca zici ca te'a tras pe strada atunci chiar fizic. Succes