| --»•Điиυtª∂[:x]• a întrebat:

Ce trebuie sa fac, ca sa ma impac cu fostul iubit? il iubesc foarte mult si, stiu ca si el is doreste acelasi lucru.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca stii ca si el vrea asta e foarte simplu. Il suni si ii spui ca ai vrea sa va vedeti. La intalnire ii spui ce simti si totul va fi bine. Daca te iubeste va veti impaca.

| liz23 a răspuns:

Daca esti sigura ca nu sunt regrete din trecut sau viitoare reprosuri. pur si simplu poti vorbi cu el, exista mes sau telefon.

| Rukhsandra a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i ca vrei sa va impacati
nu stiu de ce v-ati despartit dar daca v-ati despartit din nimic atunci acordativa inca o sansa big grin
bafta happy

| elyssa20 a răspuns:

Era bine daca spuneai si motivul pentru care v-ati despartit.
Asteapta sa vezi ce face:te cauta sau nu, poate daca o sa-l cauti tu si o sa insisti o sa va impacati dar ai grija ce faci deoarece s-ar putea sa-ti para rau si crede-ma iti spun din propria mea experienta. daca va mai iubiti totul va veni de la sine. daca nu va fi asa...asta este... poarta-te frumos cu el, si o sa vezi ca se va rezolva totul

| ina88 a răspuns:

EU te sfatuiesc sa stai linistita, caci daca el isi doreste sa va impacati va face el ceva smug

| ina88 a răspuns:

-»•Điиυtª∂[love struck]• nu stiu cat de important este ce am face noi. Cel mai bine e sa faci ce crezi tu ca e bine pentru tine, ce vrei, deoarece daca la sfarsit cand tragi linie vezi ca nu-i de bine sa nu ai pe cine sa dai vina happy El dupa aproape 2 ani de relatie te-a lasat pentru o alta fata/femeie. Dupa cateva luni. vrea sa se reintoarca la tine. Nu ia mers relatia cu domnisoara...si se-ntoarce la tine pentru ca probabil tu-l iubeai, il respectai, faceai tot ce-si doreste. Peste un an e posibil sa te lase din nou daca-si gaseste alta...sa-ncerce baiatul daca e compatibil cu respectiva. Acuma, doar tu alegi daca-t asumi acest risc.

| Africanwitch a răspuns:

Eu m-am impacat cu fostul in felul urmator: am mers la el impreuna cu sora mea sa il salutam si eu incetisor i-am luat mana in a mea. Si atat a fost! Ne-am impacat, fara explicatii, fara reprosuri. A urmat doar o conversatie placuta si am continuat sa ne vedem.
Incearca sa ii dai semnale ca vrei sa te impaci cu el. Nu conteaza de ce v-ati despartit, conteaza cum stiti sa treceti peste momentele dificile impreuna si sa comunicati.
Daca te duci la el si vorbiti asa ca de la amic la amic v-ar fi poate mult mai simplu sa clarificati unele probleme. Si poate va impacati, din moment ce amandoi vreti asta, dar nu stiti cum sa ii spuneti celuilalt.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dinutza incearca sa nu ii dai prea multa importanta la inceput fi mandra de tine si arata-i ca tot u esti cea la care vine...si daca poti sa il iertzi fa-o dar fi sigura pe tine pentru ca a doua oara e si mai dureros crede-ma ca iti zic din propria mea experientza

| --»•Điиυtª∂[:x]• explică:

Sa va spun si povestea mea big grinsad ne-am cunoscut aproximativ acum 2 ani a fost dragoste la prima vedere dupa nici o spatamana ne-am combinat am avut o relatie de 1 an si 7 lunii, totul a fost frumos pana intr-o zi cand mi-a zis ca vrea sa ne despartim pentru ca are pe altcineva straight facesadne-am despartit acum 3 lunii dupa 2 lunii a inceput el sa ma caute, sa se intereseze daca am pe cineva sau nu.sunt foarte sigura ca vrea sa ne impacam big grin credetii ca ar fi bine sa-i mai dau o sansa thinking voi fetelor in locul meu ce ati face? ajutati-ma va rog dau fundita :X pentru cel mai bun si mai sincer raspunswinking big grin kiss