Daca stii ca si el vrea asta e foarte simplu. Il suni si ii spui ca ai vrea sa va vedeti. La intalnire ii spui ce simti si totul va fi bine. Daca te iubeste va veti impaca.
Daca esti sigura ca nu sunt regrete din trecut sau viitoare reprosuri. pur si simplu poti vorbi cu el, exista mes sau telefon.
Vorbeste cu el, spune-i ca vrei sa va impacati
nu stiu de ce v-ati despartit dar daca v-ati despartit din nimic atunci acordativa inca o sansa
bafta
Era bine daca spuneai si motivul pentru care v-ati despartit.
Asteapta sa vezi ce face:te cauta sau nu, poate daca o sa-l cauti tu si o sa insisti o sa va impacati dar ai grija ce faci deoarece s-ar putea sa-ti para rau si crede-ma iti spun din propria mea experienta. daca va mai iubiti totul va veni de la sine. daca nu va fi asa...asta este... poarta-te frumos cu el, si o sa vezi ca se va rezolva totul
EU te sfatuiesc sa stai linistita, caci daca el isi doreste sa va impacati va face el ceva
-»•Điиυtª∂[]• nu stiu cat de important este ce am face noi. Cel mai bine e sa faci ce crezi tu ca e bine pentru tine, ce vrei, deoarece daca la sfarsit cand tragi linie vezi ca nu-i de bine sa nu ai pe cine sa dai vina El dupa aproape 2 ani de relatie te-a lasat pentru o alta fata/femeie. Dupa cateva luni. vrea sa se reintoarca la tine. Nu ia mers relatia cu domnisoara...si se-ntoarce la tine pentru ca probabil tu-l iubeai, il respectai, faceai tot ce-si doreste. Peste un an e posibil sa te lase din nou daca-si gaseste alta...sa-ncerce baiatul daca e compatibil cu respectiva. Acuma, doar tu alegi daca-t asumi acest risc.
Eu m-am impacat cu fostul in felul urmator: am mers la el impreuna cu sora mea sa il salutam si eu incetisor i-am luat mana in a mea. Si atat a fost! Ne-am impacat, fara explicatii, fara reprosuri. A urmat doar o conversatie placuta si am continuat sa ne vedem.
Incearca sa ii dai semnale ca vrei sa te impaci cu el. Nu conteaza de ce v-ati despartit, conteaza cum stiti sa treceti peste momentele dificile impreuna si sa comunicati.
Daca te duci la el si vorbiti asa ca de la amic la amic v-ar fi poate mult mai simplu sa clarificati unele probleme. Si poate va impacati, din moment ce amandoi vreti asta, dar nu stiti cum sa ii spuneti celuilalt.
Succes!
Sa va spun si povestea mea ne-am cunoscut aproximativ acum 2 ani a fost dragoste la prima vedere dupa nici o spatamana ne-am combinat am avut o relatie de 1 an si 7 lunii, totul a fost frumos pana intr-o zi cand mi-a zis ca vrea sa ne despartim pentru ca are pe altcineva ne-am despartit acum 3 lunii dupa 2 lunii a inceput el sa ma caute, sa se intereseze daca am pe cineva sau nu.sunt foarte sigura ca vrea sa ne impacam credetii ca ar fi bine sa-i mai dau o sansa voi fetelor in locul meu ce ati face? ajutati-ma va rog dau fundita :X pentru cel mai bun si mai sincer raspuns
beausingurlamasamea întreabă: