| --»•Điиυtª∂[:x]• a întrebat:

Ce trebuie sa fac, ca sa ma impac cu fostul iubit? il iubesc foarte mult si, stiu ca si el is doreste acelasi lucru. ajutati-ma va rog din tot sufletul sad

Răspuns Câştigător
| BaByTzZa a răspuns:

Pai ar trebui sa vb cu el si sa ii spui ca tu ti-ai dori foarte mult sa va impacati si ca tie dor de el si il iubesti si ca ar mai merita sa va dati o sansa si acum ramane doar ce crede el incerka si asta si vezi poate merege:* ai grija d tine pup

10 răspunsuri:
| Stefania a răspuns:

Incerci pe mess sa trimit un mess la mi multe persoane si atuncia si el v-a raspunde la aceasta intrebare si o sa intrii in vorba cu eahappy. Si el iti v-a da raspuns la intrebare trimisa la toata lista si atuncia intrati in vorba si tu ar trebui sa il intrebi "cf" sau te v-a itreba el "cf". Si atuncia intrati in vorbalove struck

| candycarrie a răspuns:

Spune'i ca il iubesti si il vrei inapoi, daca v-ati certat pentru ceva ce ai facut tu, atunci promite'i ca te schimbi, daca a gresit el, spune'i ce simti si ca il ierti daca ar vrea sa va impacati.nu iti calca pe orgoliu daca nu vrea sa lase de la el, nu meritabig grin

| Elena1234456 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca ai vrea sa retraiesti acele clipe minunate petrecute impreuna.

identitate
| identitate a răspuns:

laughing Daca spui ca amandoi va doriti nespus de mult, nu vad de ce ai avea nevoie de ajutor...big grin Lucrurile se rezolva de la sine, sau le rezolvati fara ajutor.Cand doi oameni chiar vor sa se impace nu au nevoie decat de ei doi.
Sau doar speri ca si el vrea?! Naspa atunci...Nu te mai amagi si nu-ti face rau singura.Am fost in situatia asta de mai multe ori.Nu ai cum sa convingi un baiat ca vrea din nou sa fie cu tine, atunci cand el nu vrea.Stiu toate replicile si tacticile dar iti spun sa o lasi balta pentru binele tau.Nu ajungi la nici un rezultat.In cel mai "bun" caz ajungi sa ameninti ca te sinucizi, iar el daca e "slab" pune botul si o sa fie din nou cu tine, DIN MILA! Chiar vrei asta, mila?! Daca mi-ai spune mie asa ceva ti-as spune ce le-am spus la toate:Sa te arunci mai repede, ca e viata ta si ca nu m-as simti absolut deloc vinovat...totul insotit de injuraturi si apelative pe care nu ti-ai dori sa le auzi.Isi reveneau imediat.Sa prespunem ca ai "noroc" si dai peste unul "slab"...ai avea parte de mila nu de iubire. Daca continui asa risti chiar sa ajungi sa faci vreo tampenie...
Las-o balta si mergi mai departe, nu ai nici o sansa. Poate mai tarziu cand o sa-ti revii, acum sigur nu! Ai luat-o in directia gresita...si te distrugi.
REVINO-TI! Pentru binele tau...nu conteaza atat de mult cine e langa tine, pe cat conteaza cum te simti tu langa persoana respectiva.Si cu el, nu prea pare sa-ti dai multa importanta.Asta nu e bine! Important e sa te simti in largul tau si, daca se poate, sa fii mandra de tine...niciodata mandra ca esti cu baiatul/fata de langa tine! E o autoevaluare total gresita a propriei persoane si a fericirii. Daca tu o sa te simti bine in schimb, indiferent cu cine ai fi, o sa atragi persoane care chiar o sa aiba importanta.
Viata e usoara, noi ne-o complicam aiurea.Relaxeaza-te...

| Floreenofficial a răspuns:

Trebuie sa il faci sa constientizeze ca nu puteti sa traiti unul fara celalalt si ca sunteti facuti unul pentru altul.fii naturala, fii tu si va veti impaca mai mult ca sigur! succes! :*

| Sisuu a răspuns:

Eu consider ca daca te iubeste si vrea sa va impacati. o sa faca el primul pas!winking

| Lorelai a răspuns:

Nu face nimic, lasa-l pe el sa faca primul pas spre reimpacare. Bafta.

| candycarrie a răspuns:

Deea_utza : Cum poti sa ii spui sa trimita mass sa intre in vb cu el? Nu e natural, nu e cel mai bun mod de abordarestraight face

| deya_7686 a răspuns:

I_kyss_yu id pentru cine vrea sfaturibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da du-te si cereti iertare