| pamparam20 a întrebat:

Ce trebuie sa fac cand prietenu meu incearca sa ma sarute pe gat? chiar nu stiu cum sa ma port ca acu am primul meu prieten va roog putin ajutor aici... ar trebui sa ma trag cand incearca sa faca asta sau sa stau? si mai o chestie ...de exemplu cand stam pe o banca el nah ma imbratiseaza ma saruta si toate cele da eu ce as putea sa fac? adica care sunt punctele mai sensibile la baietii unde sa-mi tin mainile sau ce sa fac ca sa-l fac sa simta si el putin fiorii care ma face el pe mine sa ii simt

Răspuns Câştigător
| Adormamaliga a răspuns:

Cred ca nu ar trebuie sa te feresti de el prima data.
Trebuie sa-i permiti o data sa te sarute pe git si atunci iti vei da seama iti place sau nu, iar daca nu iti place fii sinceru cu dinsul si spune-i direct ca nu-ti place. Ca sa-l faci sa simta fiori: atunci cind sunteti asezati poti sa-i pui mina pe genunchi sau sa-l iai de mina. Poti sa-i faci o supriza: daca stati pe bacna si nu faceti nimic ai putea sa-i dai un simplu pupic pe obraz, ca sa vezi cum reactioneaza. Cind mergeti spre exemplu poti sa-l iai de briu, asa el se va simti mai inalt si va lua ceva incredere in sine si i se va parea ca te ocroteste cu trupul sau.Vei vedea ca dupa asta va urma un sarut.
Sa scrii cum deruleaza evenimentele!

| Berbereka a răspuns (pentru Adormamaliga):

Sincer nu stiu daca pe ea ai ajutat-o dar pe mine mult love struck daca as putea ti-as da fundita kiss :*

5 răspunsuri:
| VLaDe2012 a răspuns:

In legatura cu sarutul pe gat nu iti place e placut insemna ca vrea sa te faca sa te simti bine.2) daca te imbraciseaza si te saruta e ca te iubeste.3)daca vrei sa se simta bine dai un sarut frantuzesc(adica iti bagi limba in gura lui). Funda daca te-am ajutat

Mersi.
Adresati-va daca aveti nevoie!

Fetelor eu ma bucur ca v-am ajutat, dar sa va spun cinstit inca nu am avut niciodata prieten si nu stiu de ce. Puteti sa ma ajutati?

| AloneInTheDarkness a răspuns (pentru Adormamaliga):

@ Adormamaliga poate ca inca nu ai gasit persoana potrivita sau coneva te iubeste in taina, poate este prea timid.dar de unde esti?