Cred ca nu ar trebuie sa te feresti de el prima data.
Trebuie sa-i permiti o data sa te sarute pe git si atunci iti vei da seama iti place sau nu, iar daca nu iti place fii sinceru cu dinsul si spune-i direct ca nu-ti place. Ca sa-l faci sa simta fiori: atunci cind sunteti asezati poti sa-i pui mina pe genunchi sau sa-l iai de mina. Poti sa-i faci o supriza: daca stati pe bacna si nu faceti nimic ai putea sa-i dai un simplu pupic pe obraz, ca sa vezi cum reactioneaza. Cind mergeti spre exemplu poti sa-l iai de briu, asa el se va simti mai inalt si va lua ceva incredere in sine si i se va parea ca te ocroteste cu trupul sau.Vei vedea ca dupa asta va urma un sarut.
Sa scrii cum deruleaza evenimentele!
Sincer nu stiu daca pe ea ai ajutat-o dar pe mine mult daca as putea ti-as da fundita kiss :*
In legatura cu sarutul pe gat nu iti place e placut insemna ca vrea sa te faca sa te simti bine.2) daca te imbraciseaza si te saruta e ca te iubeste.3)daca vrei sa se simta bine dai un sarut frantuzesc(adica iti bagi limba in gura lui). Funda daca te-am ajutat
Fetelor eu ma bucur ca v-am ajutat, dar sa va spun cinstit inca nu am avut niciodata prieten si nu stiu de ce. Puteti sa ma ajutati?
@ Adormamaliga poate ca inca nu ai gasit persoana potrivita sau coneva te iubeste in taina, poate este prea timid.dar de unde esti?