Incearca sa va cunoasteti ceva mai bine. Vorbeste cu el. Despre ce pasiuni aveti fiecare. Incercati sa vedeti fiecare cum gandeste celalalt. Daca aveti multe in comun apropierea se va face mai usor. Incearca sa ii zambesti mai des si sa il privesti intens chiar daca iti retragi privirea repede.
Sa astepti pe cupidon sa traga cu sageata intr-unu din voi...
Eu cred ca nu doar baiatul e timid, si tu esti la fel dar nu doresti sa recunosti.
Fa tu primul pas, ia-ti inima in dinti, nu va musca, stai linistita, asta iti zic sa nu te dai cu capul de pereti cand o sa il abordeze o alta fata cu putin mai mult tupeu decat tine, inaintea ta...
Si eu am aceiasi problema! imi placea de baiat nebuneste, l am intrebat si a negat dar s a dat de gol ca a mintit; acum sincer am vazut e molau )m am lasat de el si nu mai am sentimentele de alta data fata de el...pe zi ce trece tot se duc
pai eu cred ca r fi bine sa il privesti in ochi, sa i zambesti cateva zile si apoi treci pe langa el indiferenta sa vezi ca i trezesti interesul si va dori sa te intrebe de ce nu i mai acorzi atntie. poate va face el 1 pas