| ╰☆╮Đoℓℓcє ღSwєєтy ˙·٠•♥ a întrebat:

Ce trebuie sa fac daca plac pe cineva si nu sunt sigura daca el ma place si vreau sa fiu cu el?

Răspuns Câştigător
| loveaholic a răspuns:

Daca esti genul de persoana indrazneata, vorbeste cu el si intreaba-l despre fete, mai direct, mai pe ocolite. daca esti timida roga o prietena sa vorbeasca despre asta cu el.
daca te baga in seama des, daca se poarta frumos cu tine, daca il surprinzi privindu-te, daca vrea sa aflte mai multe despre persoana ta sunt multe sanse sa te placa. totusi, daca e sretras s-ar outea sa te placa in secreet.

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sa ii arati ca il placi tongue.

| HBK a răspuns:

Ce e mai usor si eficient pentru tine decat sa iti asculti inima ce vrea, mergi la el cu tupeu si vorbesti.Macar,mai tarziu nu vei regretul ca nu ai incercat.

| Lorelai a răspuns:

Crezi ca daca te placea nu aflai pana acum?

| mikutzzza1000 a răspuns:

Poi eu cred ca in primul rand ar trebui sa afli daca te place si asta nu o poti sti decat vorbind cu el sau prin calea mai usoara, sa trimiti pe cineva sa-l intrebe ce crede despre tine, daca te place...si apoi abia atunci poti sa incerci sa fi cu el.Totul conteaza pana aici de parerea lui despre tine...in rest daca are o parere buna despre tine treaba va fi mult mai simpla.Mult noroc!

Mersi, acum am aflat ca ma place si ca ma placea si a aflat si el smug

Mersi, acum am aflat ca ma place si il placeam si eu cum v-am spus si acum suntem impreuna :]!
Happy End;]!