Daca esti genul de persoana indrazneata, vorbeste cu el si intreaba-l despre fete, mai direct, mai pe ocolite. daca esti timida roga o prietena sa vorbeasca despre asta cu el.
daca te baga in seama des, daca se poarta frumos cu tine, daca il surprinzi privindu-te, daca vrea sa aflte mai multe despre persoana ta sunt multe sanse sa te placa. totusi, daca e sretras s-ar outea sa te placa in secreet.
Ce e mai usor si eficient pentru tine decat sa iti asculti inima ce vrea, mergi la el cu tupeu si vorbesti.Macar,mai tarziu nu vei regretul ca nu ai incercat.
Poi eu cred ca in primul rand ar trebui sa afli daca te place si asta nu o poti sti decat vorbind cu el sau prin calea mai usoara, sa trimiti pe cineva sa-l intrebe ce crede despre tine, daca te place...si apoi abia atunci poti sa incerci sa fi cu el.Totul conteaza pana aici de parerea lui despre tine...in rest daca are o parere buna despre tine treaba va fi mult mai simpla.Mult noroc!
Mersi, acum am aflat ca ma place si ca ma placea si a aflat si el
Mersi, acum am aflat ca ma place si il placeam si eu cum v-am spus si acum suntem impreuna :]!
Happy End;]!
Luminita111 întreabă:
linarkfts întreabă: